Resevinnare överraskas i Sundsvall

Under vecka 25 fick var det Sundsvalls tur att vinna Vingvinsten. Sandra Dahlberg från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av dem, och Cathrin vann den högsta vinsten.

Vingvinst delas ut till ny vinnare i Sundsvall

Cathrin vann högsta vinst

Cathrin från Sundsvall är en av veckans nya vinnare, och hon hade aldrig kunnat tro att Sandra Dahlberg från Postkodlotteriet skulle dyka upp hemma i hennes vardagsrum och överraska henne. Med sig hade Sandra både guldkuvert, vinstcheckar och ett glatt humör.

Det där var inte någon liten vinst, typ den högsta, säger Sandra samtidigt som hon tittar ner på underverket, som inte är mer än 1 vecka gammal, och sover gott i Cathrins famn. Och här kommer jag med fler vinster och nu är det dags att se hur långt du kommer, fortsätter hon och trär över en blomkrans runt halsen på Cathrin.

Bebis och Vingvinst samma vecka

Cathrin gillar att resa och har tidigare rest runt till olika platser i Europa. Med en nyfödd bebis kanske nästa resa får vänta ett litet tag, men när tiden är inne har hon totalt 62 500 kronor att resa för. Stort grattis och trevlig resa!

- Åhh, 31 250 kronor till, säger Cathrin samtidigt som hon tar emot sitt andra Guldkuvert. Det här är ju fantastiskt. Sjukt bra vecka, sjukt bra, avslutar hon leendes.

"Sjukt bra vecka"

- Cathrin, Vingvinst 2019


Publicerad: 21 jun 2019