Postkodfest i Örnsköldsvik

Under vecka 27 var det Örnsköldsviks tur att få besök av Postkodlotteriet, då postnummer 891 51 vann veckans Guldvinst. Kicken åkte dit och ställde till med Postkodfest på Stora Torget - där det bjöds på både regn och vinstutdelning.

Vinstutdelning i Örnsköldsvik

Postkodfesten på Stora Torget i Örnsköldsvik inleddes med underhållning från trubadurerna Kicken och Ludvig Turner. Lagom till att Kicken skulle börja dela ut vinster, öppnade sig himlen och regnet började ösa ner. Men det stoppade inte firandet i Örnsköldsvik.

Det vinnande postnumret hade 223 nya och lyckliga vinnare som fick dela på veckans Guldvinst – på 2 miljoner kronor.

"Fantastiskt – du var mig en snäll kille"

Lars var den vinnare som först fick gå upp på scenen för att ta emot sin vinst. Ur guldkuvertet han fick från Kicken, drog han fram en vinst på 23 000 kronor. Bredvid stod hans fru Eva som även hon har en lott i Postkodlotteriet, tillsammans vann de drygt 46 000 kronor, och vinstlyckan firades med en stor familjekram.

En annan lycklig vinnare var Jan, som glatt inledde mötet med Kicken, med att säga att det kändes lite torrare att stå på scen – samtidigt som regnet fortsatt ösa ner över torget. Jan som hade fler lotter fick ta emot många Guldkuvert och totalt vann han drygt 208 000 kronor. Stort grattis till Örnsköldsvik och alla nya vinnare!

- Fantastiskt, du var mig en snäll kille du, avslutar Jan innan han kliver ner från scenen.

"Det känns lite torrare"

- Jan, Guldvinst 2019


Publicerad: 06 jul 2019