Guldvinnare överraskas i Sätila

Under vecka 28 tog Kicken från Postkodlotteriet med sig blommor och guldkuvert och reste till Sätila – för att överraska några av veckans nya vinnare. Rune, en av veckans vinnare blev minst sagt chockad när Kicken helt plötsligt dök upp på hans arbetsplats.

Överraskar maken - vinner själv

Rune bor i Sätila och är en av Postkodlotteriets nya vinnare. För att överraska honom ordentligt, tog Kicken hjälp av hans fru Barbro. Men det Barbro inte vet, är att även hon är en av veckans vinnare.

Rune, även kallad för Korvrune, möts av Kicken vid charkdisken där han står och arbetar, lyckligt ovetandes om att han just i detta blir grundlurad. Kicken inleder med att berätta att de just nu håller på att spela in ett program om korv, och frågar om de har någon guldkorv? Efter att han fått ett smakprov, tar han av sig jackan, och när Rune ser Postkodlotteriets logga på Kickens tröja, förstår han direkt att han blivit lurad. Men det tar inte slut där.

- Herrejösses, nu förstår jag precis vad det här är för något, säger en chockad och glad Rune.

Barbro – lurad av Postkodlotteriet

Kicken lämnar över 2 Guldkuvert till Rune som vinner drygt 340 000 kronor, och vänder sig sedan mot Barbro och berättar att även hon blivit lurad – du har ju egna lotter, fortsätter han. Och Barbro hade inte bara 1 utan 3 lotter i Postkodlotteriet och tillsammans vann paret drygt 847 000 kronor.

- Först vann Rune så mycket pengar och sedan jag också, jag fattar ingenting, säger en väldigt glad Barbro.

Ikväll ska vi fira den här vinsten genom att öppna skumpan som står i kylskåpet, avslutar en väldigt lycklig Rune. Stort grattis till alla vinnare i Sätila!

"Jag blev förvånad att jag vann och sedan att Barbro vann också"

– Rune, Guldvinst 2019

Publicerad: 13 jul 2019