Grannar vann tillsammans i Skövde

Under vecka 30 åkte Sandra från Postkodlotteriet till Skövde för att dela ut blomkransar och guldkuvert till några av veckans nya Vingvinnare - grannarna Karin och Johan, blev ordentligt överraskade när Sandra dök upp.

Grannar överraskas tillsammans

Sandra skulle överraska Johan, som var en av de lyckliga Vingvinnarna från Skövde, men först gjorde hon ett snabbesök hos grannen Karin, som fick följa med och visa vägen hem till Johan, helt ovetandes om att även hon var en veckans lyckliga Vingvinnare. Innan Sandra drar med sig de vinnande grannarna ut på gatan berättar Karin att de känt varandra väldigt länge, ja ända sedan 1988, flikar en skrattande Johan snabbt in.

Nu ska ni få lite utsmyckning här av mig, säger Sandra samtidigt som hon trär blomkransar runt halsen på grannarna Johan och Karin, och berättar att de representerar Postkodlotteriets Vingvinst, vilket i sin tur, betyder att de ska få ut och resa. Och rest tillsammans, det har grannarna gjort tidigare.

Karin har två lotter i Postkodlotteriet och vann drygt 83 000 kronor att resa för, medan Johan som hade fyra lotter vann drygt 168 000 kronor. Stort grattis till er.

- Oj, oj, oj, helt otroligt, vilken överraskning! Det här känns helt otroligt avslutar en lycklig Johan.

"Det här trodde man inte skulle hända"

– Johan, Vingvinst 2019

Publicerad: 26 jul 2019