Postkodfest i Luleå

Under vecka 30 var det Luleås tur att vinna Guldvinsten. Daniel Paris från Postkodlotteriet åkte dit och ställde till med Postkodfest på Stora hamnplan ‑ där grannarna och vinnare fick fira tillsammans.

Postkodfest med vinstutdelning

På Stora hamnplan i Luleå samlades många grannar och vinnare för att fira Postkodfest tillsammans med Daniel Paris från Postkodlotteriet. Det vinnande postnumret fick dela på 2 miljoner kronor och en lycklig vinnare gick hem med en helt ny Volvo V90 D3. Under kvällen bjöds det på kaffe och bullar till underhållning från Christian ”Kicken” Lundqvist och Ludvig Turner.

Monica bor i Luleå och var en av de lyckliga vinnarna som fick komma upp på scenen och ta emot sina vinstcheckar ‑ hon berättar för Daniel att det är dollar tecken som rör sig i huvudet. Totalt vann hon drygt 86 000 kronor, som ska sättas in på banken. Stort grattis!

Ny bilvinnare i Luleå

Det var en chockad Gustav som fick komma upp på scen och ta emot nycklarna till en helt ny Volvo V90 D3, till ett värde av 395 800 kronor.

- Det här känns ju otroligt och lite ofattbart. Jag steg upp på morgonen och visste att jag skulle till Postkodfesten på eftermiddagen, och så vann jag en bil, säger en lycklig Gustav.

Gustav som i dagsläget har en bil med äldre årsmodell, ser fram emot att få köra sin nya Volvo, med air condition, som den äldre saknat. Jag har barn och barnbarn som klagar på att åka med mig på grund av det blir så varmt, så det blir ett stort lyft nu, avslutar en väldigt glad Gustav.

Stort grattis till Luleå och alla nya vinnare.

"Åh herre gud"

– Gustav, Bilvinnare 2019

Publicerad: 27 jul 2019