Rimforsa ska ut och resa

Under vecka 31 begav sig Emma Green till natursköna Rimforsa för att överraska några av veckans nya Vingvinnare. Och inte hade Ragnhild kunnat drömma om att veckan skulle sluta så bra.

Lycklig Vingvinnare i Rimforsa

Ragnhild hade precis fått reda på att hon fått sitt femte barnbarn när Emma Green från Postkodlotteriet plötsligt dök upp och överraskade henne hemma i Rimforsa. Inte hade Ragnhild kunnat drömma om att vinna på Vingvinsten och få ett nytt barnbarn under en och samma vecka.

- Oj, det här känns jättebra. Igår fick jag mitt femte lilla barnbarn och så kommer ni med det här. Åh, vad underbart, säger en skrattandes Ragnhild.

När Emma frågar vart drömresan går berättar Ragnhild att hon och hennes man har en dotter som bor i Japan, som de gärna vill hälsa på. Med två lotter i Postkodlotteriet vann hon drygt 76 000 kronor, och med denna vinst räcker pengarna både till en resa till Japan och möjligheten att kunna resa någon annanstans.

- Det är ett bra tillskott det här, att kunna resa till Japan är helt underbart, men även annat för det räcker ju till mer än så, avslutar en väldigt lycklig Ragnhild.

"Det är ett bra tillskott till pensionen, för att kunna resa"

– Ragnhild, Vingvinst 2019

Publicerad: 02 aug 2019