Postkodfest i Älmhult

Under vecka 31 hade Älmhult tur när postnummer 343 32 vann Guldvinsten. Daniel Paris från Postkodlotteriet åkte dit och ställde till med Postkodfest på Stortorget - där det bjöds på både underhållning och vinstutdelning.

Vinstutdelning med lyckliga vinnare

På Stortorget i Älmhult samlades många grannar, vänner och vinnare för att tillsammans fira Postkodfesten med Daniel Paris från Postkodlotteriet. Det vinnande postnumret 343 32 fick dela på 2 miljoner kronor, och under kvällen fick alla besökare fira med kaffe och bullar till underhållning från Christian ”Kicken” Lundqvist och Ludvig Turner från scenen.

Vinstutdelningen inleds med att Inger och Sven-Åke får komma upp på scenen och ta emot sina vinstcheckar. De berättar för Daniel att deras son bor i USA och med lite extra pengar vill de ut och resa. Tillsammans vann de drygt 106 000 kronor, som räcker till mer än ett besök till sonen.

Marie, en annan av veckans lyckliga vinnare, ville ut och resa mer, även hon. Och med en vinst på drygt 106 000 kronor kan det bli fler resor framöver. Sist, men inte minst skulle även en ny Volvo V90 D3 få ny ägare, och det var en glad Christle som klev upp på scenen för att ta emot sina bilnycklar.

- Nu ska jag åka och hälsa på mina barnbarn med den nya bilen, avslutar en lycklig Christel.

"En väldigt stor summa för en pensionär"

– Inger, Guldvinst 2019

Publicerad: 03 aug 2019