Växjö vinner igen

Under vecka 39 var det dags för turstaden Växjö att vinna Guldvinsten igen, där några lyckliga vinnare från postnummer 325 49 fick dela på 2 miljoner. Kicken från Postkodlotteriet delade ut vinstcheckar och många glada vinnare firade tillsammans.

Glad bilvinnare från Växjö, omgiven av ett stort publikhav med massa glada människor

Vinnare firade tillsammans i turstaden Växjö

För tredje gången i år (2019) landade Guldvinsten i turstaden Växjö, där många vinnare, grannar och vänner samlades på Stortorget för att under Postkodfesten fira tillsammans. Den före detta idoldeltagaren Ludvig Turner stod för underhållning från scenen och Kicken ropade upp vinnare för att dra ut checkar ur guldkuvert.

Vinstcheckar delades ut från scenen

Först upp på scenen var Annie och Per som har varsin lott i Postkodlotteriet. Annie var först med att ta emot ett guldkuvert från Kicken, och hennes glädjerop undgick ingen när hon såg att det stod 46 146 kronor på vinstchecken. På Pers vinstcheck stod det samma summa och tillsammans vann familjen över 92 000 kronor. Stort grattis!

Daniel vann bilvinsten

En annan vinnare som Kicken ropade upp på scenen var Daniel.

- Du har vunnit en bil, en helt ny Volvo V90 D3, till ett värde av 395 800 kronor, säger Kicken.

Men turen för Daniel slutar inte där. Han vann på sitt postnumret, och av Kicken fick han även en vinstcheck på 2 667 kronor.

- Det här känns ju helt otroligt, är det verkligen sant? Vilket jag såklart förstod väldigt snabbt, och då bara jublade jag, säger Daniel och skrattar.

- Om jag ska beskriva hur lycklig jag är, så är det 395 800 på en tiogradig skala, avslutar Daniel.

Stort grattis Växjö och alla nya vinnare!

"Är det verkligen sant?"

– Daniel, Bil- och Guldvinst 2019


Publicerad: 28 sep 2019