Glada vinnare från Enskededalen

Under vecka 41 landade Fredagsvinsten i postnummer 121 32 i Enskededalen, där 16 nya vinnare fick dela på 1 miljon kronor. Och för Gunnar som var en av vinnarna, blev detta en vecka han länge kommer minnas.

Storvinst för Gunnar

Gunnar bor i Enskededalen i Stockholm och hade precis kommit tillbaka från en Finlandsresa när Sandra från Postkodlotteriet överraskade honom, med sig hade hon hans fru Margareta.

- Jösses vad jag känner igen dig, säger Gunnar till Sandra när hon överraskar honom utanför båtterminalen i Stockholm.

Sandra hade som vanligt med sig Guldkuvert och denna gång ett helt gäng. Gunnar fick dra check efter check under en längre stund, då han har fler lotter i Postkodlotteriet.

- Lite chockad är jag, men det gör ju ingenting, fortsätter Gunnar med ett leende.

Gunnar har länge väntat på att Postkodlotteriet ska besöka honom och nu behöver han inte vänta längre, men turen fortsätter.

Extralott och bilvinst

Under september månad hade Gunnar vunnit en extralott, vilket resulterade i att Sandra hade med sig en bonus ‑ ett extra Guldkuvert. Total vann han drygt 272 000 kronor. Men turen tar inte slut där.

Hans fru Margareta hade skvallrat till Sandra att han genom åren varit lite avundsjuk på alla bilvinnare, och själv önskat att bilen en dag skulle stå parkerad utanför deras hem.

- Varje gång bilen ska delas ut har jag öppnat dörren för att titta om ni stått utanför mig, säger han och skrattar.

Och nu var det äntligen hans tur. Sandra hade nämligen med sig nycklarna till en helt ny Volvo V90 D3, till ett värde av 395 800 kronor.

- Det här är inte sant, jag har nypt mig i armen flera gånger. Det är helt otroligt, avslutar en lycklig Gunnar.

"Det är inte sant!"

– Gunnar, Fredags- och Bilvinst 2019


Publicerad: 11 okt 2019