2 miljoner till Bollnäs

Under vecka 43 var det Postkodfest i Bollnäs. Jesper från Postkodlotteriet delade ut vinstcheckar till veckans nya vinnare och Christian ”Kicken” Lundqvist och Ludvig Turner stod för underhållning från scenen.

Vinstutdelning i Bollnäs

Det var en stor samling av grannar, vänner och vinnare som samlades på Brotorget i Bollnäs, för att tillsammans fira veckans lyckliga vinnare. Totalt var det 213 vinnare från postnummer 821 30 som fick dela på 2 miljoner kronor. Alla besökare bjöds som vanligt på kaffe, bullar till underhållning från scenen.

Vinstlyckan slog till för andra gången

Elise har turen på sin sida, hon har tidigare bott i Regnsjö, där hon vann 20 000 kronor på sina lotter, och nu var det dags igen. Under Postkodfesten i Bollnäs var hon först upp scenen för att ta emot sina vinstcheckar från Jesper, och den här gången var vinsten större. Elsie som har tre lotter vann den här gången drygt 115 000 kronor.

- Det här är helt otroligt och underbart, man kan ju inte tro det, säger en lycklig Elsie från scenen.

Gösta vann bilen

Det var en chockad Gösta som klev upp på scenen för att ta emot nyckeln till sin nya Volvo V90 D3, men hans vinstlycka tog inte slut där. Han hade även vunnit vinstcheckar till ett värde av drygt 30 000 kronor, som Jesper delade ut när han stod på scenen.

- Det här känns inte verkligt, jag trodde inte det var jag som vunnit, avslutar en glad Gösta.

"Det här är helt otroligt"

– Elsie, Guldvinst 2019


Publicerad: 26 okt 2019