Gunnebo vann 1 miljon

Under vecka 46 hade postnummer 593 75 i Gunnebo tur – tio nya vinnare fick dela på 1 miljon kronor. Kicken från Postkodlotteriet hade nöjet att överraska Annika, som aldrig hade kunnat drömma om att Kicken skulle dyka upp på biblioteket, där hon arbetar.

Glada vinnare från Postkodlotteriet. Här tillsammans med Kicken och vinstcheckar från Postkodlotteriet.

Annika och Magnus - vinnare från Gunnebo

Storvinst för Annika

Annika bor i Gunnebo och är en av Postkodlotteriets nya vinnare. Kicken åkte dit för att överraska henne på jobbet, till hjälp tog han Magnus, hennes sambo, som agerade mullvad – helt ovetandes om att även han var en av veckans alla vinnare.

Kicken som ville busa lite med Annika, gick in på biblioteket och låtsades vara en reporter, som gjorde ett reportage om böcker. Han gick fram till Annika för att be henne söka upp en bok med författaren Rickard Sjöberg, en bok hon såklart inte hittade.

- Hittar du ingenting, det kanske inte är så konstigt för han är ju ingen författare och jag är ju ingen reporter, säger Kicken precis innan han avslöjar vem han är och att han kommer från Postkodlotteriet.

Annika som har fler lotter få dra sina vinstcheckar en lång stund och totalt vinner hon drygt 304 000 kronor. Men det tar inte slut där, hennes sambo Magnus, hade också lotter.

Var mullvad - vann också

- Magnus du är inte bara mullvad, utan också en vinnare, säger Kicken och tar fram fler guldkuvert.

Magnus hade fler lotter även han, och efter att ha dragit sina vinstcheckar blev den totala vinstsumman för paret drygt 478 000 kronor.

- Jag hade inte räknat ut att även jag var en vinnare, avslutar en lycklig Magnus.

Stort grattis till Gunnebo och veckans nya vinnare!

"Det känns overkligt"

– Annika, Fredagsvinst 2019


Publicerad: 15 nov 2019