Lycklig vinnare från Svängsta

Under vecka 48 hade postnummer 376 36 i Svängsta tur och 17 lyckliga vinnare fick dela på 1 miljon kronor. Emma Green från Postkodlotteriet åkte dit och överraskade Lisbeth – som brast ut i ett lyckorop när hon förstod att hon var en vinnare.

Lisbeth var en av Postkodlotteriets vinnare under november månad 2019. Här tillsammans med Emma Green som är vinstutdelare.

Lisbeth, vann Fredagsvinst i november 2019

Vann 93 000 kronor

Lisbeth bor i Svängsta och har tre lotter i Postkodlotteriet. Under november månad hade hennes postnummer tur och tillsammans med 16 andra vinnare fick hon dela på 1 miljon kronor.

Varje vecka går Lisbeth på dans. Emma åkte dit förklädd som gästdansare, som testar på olika aktiviteter för ett friskvårdsprojekt – vilket var en del av den stora överraskningen. Mitt under danslektionen avbryter Emma instruktören.

– Nej stopp, jag hänger inte med och det här är inte min grej. Jag är så mycket bättre på något helt annat, säger Emma.

Emma tar fram guldkuvert och när Lisbeth förstår att hon är vinnaren, skriker hon högt av glädje. Lisbeth är både kakis och nyfiken på vad som döljer sig i guldkuverten. Efter att ha dragit ut tre vinstcheckar står det klart att hon vunnit 93 000 kronor.

– Jag kände igen Emma när hon kom hit och undrade vad hon gjorde här. De pratade om något hälsoprojekt, och jag gick på det, avslutar en väldigt lycklig Lisbeth.

Stort grattis till Svängsta och alla vinnare!

"Jag blev helt skakis!"

– Lisbeth, Fredagsvinst 2019


Publicerad: 29 nov 2019