Turstaden Växjö vinner igen

För fjärde gången i år vann turstaden Växjö och självklart skulle det firas! Sandra från Postkodlotteriet åkte dit och ställde till med Postkodfest på Stortorget.

Glada vinnare från Växjö som precis tagit emot sina vinstcheckar.

Vinstutdelning

Det var många grannar som samlades på Stortorget i Växjö för att fira vinnarna. Tillsammans fick de njuta av glögg, varm choklad, lussebullar och pepparkakor till underhållning från Christian ”Kicken” Lundqvist och Ludvig Turner från scenen. Vinstutdelaren Sandra var på plats för att dela ut vinstcheckar till postnummer 352 74 – som fick dela på 2 miljoner kronor.

Extralott gav stor vinst

Annelie har två lotter i Postkodlotteriet och var först upp på scenen för att ta emot sina vinstcheckar. Hon tappar andan när hon drar första checken, som visar en vinstsumma på drygt 24 000 kronor, på nästa check står det samma summa. Men hennes tur fortsätter.

Annelie hade även två extralotter som hon vunnit under föregående månad och totalt vann hon drygt 99 000 kronor.

Nicklas vann bilen

Innan det var dags av avrunda festligheterna på Stortorget var det dags att avslöja veckans bilvinnare. Nicklas var den lyckliga vinnaren och fick komma upp på scenen för att ta emot nycklarna till sin helt nya Volvo V90 D3.

"Jag är både överraskad och jätteglad"

– Nicklas, Bilvinst 2019


Publicerad: 28 dec 2019