Sju vinnare delar på en miljon

Inför Fredagsvinsten vecka tre reste Christian Kicken Lindqvist till Enköping för att dela ut vinster till några av de lyckliga vinnarna – som har turen att bo i postnummer 749 41.

Glada vinnare från Växjö som precis tagit emot sina vinstcheckar.

Hela familjen firar Stinas vinst

Först ut att få besök är Stina. Hon sitter med sin familj i vardagsrummet när Kicken kliver in med blommor och guldkuvert. Av personerna runt bordet är Stina enda kvinnan och Kicken hittar snabbt fram till sin vinnare.

- Är det du som är mamma Stina? Det är så att du är vinnare i fredagsvinsten och då har jag med mig en liten slant här, så att säga, säger Kicken och räcker över kuvertet.

En överrumplad Stina drar fram en vinstcheck på 25 642 kronor. Familjen applåderar medan Stina får en kram av Kicken. När han sedan beger sig till nästa hus förenas hela familjen i en gratulationskram.

Sju gånger vinsten för lyckoparet

Kicken möts av skratt från ett glatt gäng när han kliver på hemma hos paret Magnus och Camilla som båda har flera lotter. Först får Camilla blommor och två guldkuvert med checkar som totalt ger henne 51 284 kronor.

Camilla får blommor och två guldkuvert med checkar som totalt ger henne 51 284 kronor.

- Men herregud, säger Camilla överraskad.

Men kuvertöppningen har bara börjat för Enköpingsparet och när det är Magnus tur skakar han av nervositet.

- Är du skakig, behöver du ha en kram, säger Kicken. Det här är ju värsta träningspasset!

Det står snart klart vad han menar. För Magnus drar först fram en check på 25 642 kronor. Sen en till. Och en till. Och en till. Och ännu en. Totalt vinner han 128 210 kronor på fem lotter och med Camillas vinst har paret tillsammans vunnit över 179 000 kronor.

- Det är overkligt, säger Camilla och ler.

Magnus står omtumlad och glad med sina checkar i handen och har svårt att hitta orden.

- Det här är underbart, säger han till slut. Det är väldigt, väldigt roligt.

Trippelvinst för Ola och Helena

Hemma hos Ola och Helena är det Ola som öppnar dörren. De har båda lotter i lotteriet och när det är dags för kuvertöppning drar Helena första checken. När Ola öppnat sitt kuvert har paret vunnit två gånger 25 462. Helena har dock ett oöppnat kuvert kvar och när det är öppnat står det klart att de vunnit nästan 77 000 kronor allt som allt.

"Det här är den absolut bästa starten på ett nytt decennium"

Ola, vann fredagsvinsten 2020


Publicerad: 17 jan 2020