Besök vinnarna i veckans Guldvinst

Vinnarna i Guldvinsten vecka tre är åtta till antalet och bosatta i västergötska Tibro. Putte från Postkodlotteriet åkte till postnummer 543 35 för att överraska några av dem.

Glada vinnare från Tibros som i januari 2020 vann Postkodlotteriets guldvinst och fick vara med och dela på 2 miljoner.

Stor vinst för Kerstin

Kerstin blir så glad över att se Putte på besök att hon genast omfamnar honom. När det blir dags att dra fram checkar ur guldkuvert får Kerstin hålla på en lång stund, och hennes leende blir bara bredare och bredare medan tiden går, hon har nämligen flera lotter. Det är en glatt överraskad Kerstin som slutligen får höra att hon vunnit drygt 391 000 kronor. Stort grattis!

Vinsten tidig födelsedagspresent

Gunnel och Jan har två lotter var. De sitter med sin familj i köket hemma när Putte stegar in med guldkuverten i högsta hugg. Han håller fram det första till Gunnel som skrattar. När hon får syn på checken drar hon efter andan och utbrister:

- Nämen gud, det är ju inte sant!

För i själva verket har Gunnel två lotter och vinner alltså dubbla summan. Och samma sak gäller för Jan som leende drar fram sina checkar efter Gunnel. Tillsammans har de fyra lotter och vinner därmed nästan 200 000 kronor. Beskedet kommer som en tidig födelsedagspresent för Gunnel som fyller år nästa dag och har extra anledning att fira.

- Då kan det bli en lite extra god tårta till de som kommer, säger Gunnel och ler.

Oväntad extravinst för Jan

Guldvinnaren Jan har vunnit drygt 20 000 kronor. Beskedet tas emot hemma hos Jan och hans partner Yvonne, dit Putte kommit på oväntat besök. Men det är inte allt han vunnit, något han snart ska bli medveten om.

Jan funderar på att resa för pengarna när Putte levererar den stora överraskningen:

- Ni kanske kan tänka er en bilsemester om ni åker i en Volvo V90 D3 värd 395 800, säger han plötsligt och håller upp nyckeln till Jans nya bil.

Jan ser överrumplad ut, sen skrattar han och tar emot nyckeln. Sen dröjer det inte länge förrän han och Yvonne tar sin splitternya bil på en provtur runt Tibro.

Stort grattis till alla vinnare i Tibro!

Gud, det här är inte sant

Gunnel, vann Guldvinsten 2020


Publicerad: 18 jan 2020