Fredagsvinsten till Gnosjö

Fredagsvinsten gick under vecka fyra till Gnosjö, där vinnarna från postnummer 335 30 fick dela på 1 miljon. Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra reste dit för att överraska några av vinnarna.

Glada vinnare från Växjö som precis tagit emot sina vinstcheckar.

Först ut att överraskas är Abdirisaaq. Han är pirrig i magen när Sandra kommer in till honom och familjen med bukett och guldkuvert innehållande vinsten.

- Oj oj oj oj! Utbrister han när han drar ut sina checkar, för sammanlagt har han vunnit strax över 74 000 kronor.

Pengarna ska Abdirisaaq använda till en semester för hela familjen, berättar han och lyser av glädje. Det är en lycklig Abdirisaaq med familj som vinkar hejdå när Sandra ger sig av till nästa vinnare.

Andra gången gillt för Christer

När Christer från Gnosjö vann för andra gången i Postkodlotteriet ville vi självklart göra något extra för att fira hans fantastiska tur.

För nästan exakt ett år sedan vann Christer 130 000 kronor att resa för. Otroligt nog inleder han det nya året med ännu en vinst. För att fira Christers dubbla vinst planerade lotteriet en liten överraskning. Ett tv‑team åkte hem till Christer för att låtsas intervjua honom och hans fru Jana om förra vinsten – då dyker Sandra oväntat upp för att leverera nyheten.

När Sandra kommer insmygande sitter Christer i sitt kök, i full färd med att göra intervjun tillsammans med sin fru Jana. Han berättar att vinsten kom som en skänk från ovan och upplevelsen är overklig, när Sandra plötsligt säger bakom honom:

- Det bästa är ju när det kan hända igen, Christer. Jag hoppas du hunnit smälta den förra vinsten, för vet du vad? Nu är det dags igen.

Christer vänder sig chockat om och skrattar när han får syn på Sandra som räcker honom en blomsterkvast. Både han och Jana är överrumplade. En ny vinst? Det trodde ingen av dem skulle hända. Men mycket riktigt har Sandra med sig guldkuvert som de får öppna. Hur mycket har de vunnit den här gången?

- Det här är ju otroligt, säger Christer och håller upp sina checkar. Tillsammans har han och Jana vunnit drygt 148 000 kronor.

Vilken strålande tur för Gnosjöparet som sammanlagt vunnit nästan 280 000 kronor på ett år!

Nu ska hela familjen med på semester!

- Abdirisaaq, Fredagsvinnare 2020


Publicerad: 24 jan 2020