Guldvinst till Rengsjö

Under vecka sju landade Guldvinsten i Rengsjö och 170 lyckliga vinnare fick dela på två miljoner kronor. Vinstutdelaren Kicken åkte dit för att överraska några av dem och Elisabet, en av vinnarna blev rörd till tårar.

Dubbelvinst för Elisabet

Elisabet hade förberett fika, i tron om att hon tillsammans med några familjemedlemmar skulle fira hennes systerdotter som fyllde år. Det Elisabet inte visste om var att de alla samlats för att överraska henne.

– De har lurat mig, säger en glad Elisabet, när Kicken plötsligt kliver in hemma hos henne.

Elisabeth har fler lotter i Postkodlotteriet och vinner drygt 52 000 kronor. Men turen fortsätter. Kicken tar fram en blombukett och frågar skämtsamt:

– Tycker du om blommor och bin? Nej, vad säger jag, jag menar såklart blommor och bil!

Ur blombuketten fiskar Kicken fram en bilnyckel som går till en helt ny Volvo V90 D3, och lämnar över nyckel till en chockad Elisabet, som med glädjetårar rinnande för kinden tar emot nyckeln.

– Det här känns ofattbart, jag har aldrig haft en ny bil, avslutar Elisabet.

Birgitta, till vänster, vann 59 000 kronor.

Kund sedan 2005

Birgitta gick med i lotteriet redan år 2005 när lotteriet startade. Anledningen var att hon ville vara med och bidra till ett välgörande ändamål.

– Och sedan hade man ju en vinstchans också, säger hon glatt.

Birgitta som själv har cancer berättar för Kicken att hon brinner lite extra för just Cancerfonden, som är en av 61 ideella organisationer som varje år får ta del av Postkodlotteriets överskott, tack vare alla lottköpare.

Till slut var väntan över för Birgitta som har fler lotter. Hon fick dra check efter check efter check, och totalt vann hon drygt 59 000 kronor.

– Jag känner mig jätteglad och helt överrumplad, avslutar hon lyckligt.

Stort grattis till Regnsjö och alla veckans vinnare!


Publicerad: 15 feb 2020