Postkodfest i Järpen

Turen slog ned i Järpen under vecka 9. Glädjen gick inte att ta miste på när 152 lyckliga vinnare vann veckans Guldvinst och slöt upp för att få dela på två miljoner kronor. Dessutom skulle en splitterny Volvo V90 för 395 000 kronor lottas ut.

Utöver vinnarna samlades släkt, vänner och bekanta som var peppade på att vara med och fira, äta en bulle och ta en fika.

Nybörjartur för William

En av vinnarna som Kicken kallade upp på scenen var William som med sina fyra lotter vann drygt 264 000 kronor. William berättade att han varit med i lotteriet i ungefär ett år. Kicken konstaterade att det nog fick betraktas som nybörjartur – och William instämde.

”Maria?”

Därefter hade turen kommit till vinnaren Maria. Väl uppe på scenen undrade Kicken om det verkligen var Maria han nu träffade. Svaret blev nej eftersom Maria hade skickat upp sin man i hennes ställe. Nu var det han som fick det stora nöjet att dra fram två checkar ur guldkuverten. Det skulle göra hans fru till vinnare av 132 000 kronor.

Leif vann bilen

Nu hade det blivit dags att se vem som hade prickat in att vinna bilen – en Volvo V90. Publiken lyssnade andäktigt när Kicken öppnade kuvertet med resultatet. Det skulle visa sig att Leif drog det längsta strået och fick skutta upp på scenen. Leif förklarade hur det kändes:

– Det känns … Det känns.


Publicerad: 29 feb 2020