Solskenshistorier i Göteborg

När Postkodlotteriets vinstutdelare Putte Nelsson ringde vinnarna i Göteborg vecka 19 bjöds det både på bröllopsplaner, babylycka och solskenshistorier. Budskapet att de vunnit 100 000 kronor per lott i Fredagschansen blev pricken över i:et för de goa och glada vinnarna från Göteborg.

Storvinst blir bröllop

Bror bor i Göteborg och när Fredagschansen under veckan landade i postnumret 413 19 var han en av de lyckliga vinnarna. Efter 25 år som sambo tycks Bror nu vara beredd att stadga sig med sin fästmö.

– Blir det en liten peng här så är det nog dags att slå till, berättar han.

Med sina tre lotter vinner han 300 000 kronor. Och med det bidraget lär nog bröllopsklockorna klämta ganska snart. Stort grattis till både vinst och bröllop.

Ove bjuder på solskenshistoria

Näste man på tur att ringa är Ove. Han är en riktig skojare, som påstår att det är 25 grader varmt och strålande sol i Göteborg. Det måste väl ändå vara ett skämt? Det är däremot inget skämt att Ove har vunnit 300 000 kronor på sina tre lotter. Och det håller nog Ove med om.

– Oh my god! Vilken chock.

Putte verkar mer än nöjd med att ha lyckats chocka en göteborgare – mitt på ljusan dagen.

Oj, oj, oj det här var fantastiskt

Ove, vann 300 000 kronor

Dubbeltur för Erik

Erik är lite disträ när Putte ringer upp. Kanske inte så konstigt, för mindre än ett dygn sedan blev han pappa – till en liten son. Det kan ju minst sagt vara lite omtumlande. Kanske inte lika omtumlande, men nära inpå, blir det när Erik får beskedet att han dessutom vunnit 300 000 kronor i Postkodlotteriet, snacka om dubbeltur!

Erik gick med i lotteriet för att han ville vara med och bidra till ideella organisationer och samtidigt ha en chans att vinna – och sina lotter hann han bara ha i dryga två månader, innan vinstlyckan slog till. Snacka om nybörjartur!

– Oj, det är helt fantastiskt, avslutar en väldigt lycklig Erik.


Publicerad: 08 maj 2020