Härlig stämning i Halmstad

I Halmstad var det glada miner när Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris ringde upp några av veckans Guldvinst-vinnare. Och stämning var riktigt härlig när guldcheckar och en ny Volvo V60 delades ut.

I nästan 10 år har Reshat varit med i lotteriet och stöttat organisationer som jobbar för en bättre miljö, forskning, djur och natur. Och det var av just det skälet han gick med – för att hjälpa till att bidra till 61 organisationer som varje år får ta del av överskottet. Och nu var det Reshats tur att få utdelning. När Guldvinsten under vecka 19 landade i Halmstad vann han 59 804 kronor – det var ett mycket välkommet bidrag till en framtida resa.

– Tack! Det värmer i hjärtat, säger Reshat.

Daniel har nybörjartur

Vinstutdelaren Daniel Paris berättar att Daniel, en av veckans vinnare, är en relativt ny kund. Han har varit med i Postkodlotteriet sedan i januari – i år. Så att han blir otroligt glad när han får höra att han vunnit nästan 180 000 kronor, är ju inte så konstigt. Det är väl det som kallas nybörjartur!

– Det är helt fantastiskt! Det är underbart, skrattar Daniel.

En badrumsrenovering, och så småningom en resa, står på att-göra-listan. Stort Grattis!

Mats vann en Volvo V60

När Mats får höra att han vunnit 19 608 kronor blir han överrumplande glad.

– Tack så mycket, det var ingen dåligt vinst!

Och inte blir vinsten sämre när han senare får veta, lite i förbifarten, att han även vunnit en helt ny Volvo‑V60 – värd 393‑800 kronor.

– Nej! Men herre gud, avslutar en lycklig Mats.

Stort grattis till Halmstad och alla veckans vinnare!


Publicerad: 09 maj 2020