Storvinster i Hässleholm

I Hässleholm blev de många glada skratt när Guldvinsten kom till stan vecka 20. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken var i högform när han överraskade några av veckans vinnare via skype – när två miljoner och en Volvo V60 skulle delas ut.

Dubbel vinstlycka

Ingrid och Bengt ser förväntansfulla ut när Kicken ringer upp dem. Först ut för vinstbesked är Bengt som får reda på att han vunnit 79 028 kronor.

– Oj oj oj. Det var inte dåligt.

Men hans fru Ingrid vill ju inte vara sämre. Hon har fyra lotter och vinner 158 056 kronor. Tillsammans vann paret drygt 237 000 kronor, stort grattis!

– Det låter fantastiskt!

Nybörjartur för Delawar

Delawar verkar vara en kille med tur. Han skaffade sina lotter för en månad sedan, efter att ha tittat på Postkodmiljonären och känt sig inspirerad att testa sina chanser. Det visade sig vara ett helt rätt beslut – i veckan vann han nämligen drygt 118 000 kronor.

– Oj oj! Tack, tack!

Vinnarpuss till Rolf

För Rolf leker pensionärslivet, och inte blir det sämre när han i veckan fick reda på att han vunnit 40 400 kronor i Postkodlotteriets Guldvinst. Hans fru Mi håller med om att den summan är väldigt tilltalande.

– Härligt, härligt!

När Kicken börjar prata om smaken av guld i mun håller Rolf med, det är precis så det smakar just nu. Men på frågan om Rolf även tycker om smaken av plåt, förstår man nästan vad fortsättningen blir. För Rolf har ju såklart vunnit bilen – en Volvo V60 värd 393 800 kronor. Rolf och Mi visar gärna hur en riktig vinnarpuss ser ut.

Stort grattis till Hässleholm och veckans alla vinnare!

Åh jösses! Ha ha! Från och med nu smakar plåt jättegott

Rolf i Hässleholm vann en Volvo V60


Se när vinnarna överraskas

Publicerad: 16 maj 2020