Älmhult vann Dröm­containern

Drömcontainern landade vecka 21 i postnummer 343 34 i Älmhult där totalt fyra miljoner delades ut: två miljoner i postnumret och ytterligare två miljoner i den vinnande postkoden. Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg ringde några glada vinnare för att avslöja summorna på vinstcheckarna. Jan‑Åke och Anita var två av dem.

Storvinst i Drömcontainern

Det är Anita som svarar när Sandra ringer upp för att överraska med ett vinstbesked. Både hon och hennes man Jan‑Åke har lotter i Postkodlotteriet. De vet att de vunnit i Drömcontainern, men det är nu som sanningens ögonblick är inne. Hur mycket blir det? Jan‑Åke har förberett firandet, det är ju alltid härligt med en vinst – oavsett summa.

– Vi får öppna en flaska Cava, säger han.

Det börjar bra, när Sandra drar Jan‑Åkes vinstcheck ur guldkuvertet står tiden nästan stilla. Jan‑Åke vinner drygt 134 000 på sina två lotter.

– Herregud! Va!

När det är dags för Anita att få se sin vinstcheck ser hon nervös ut. Och det är ju inte så konstigt. På hennes vinstcheck står det 200 964 kronor. Sammanlagt vinner Anita och Jan‑Åke drygt 330 000 kronor.

– Är det sant?

Sandra intygar att det är sant, det är därför hon ser så glad ut.

Stort grattis till Älmhult och veckans nya vinnare!

Läs mer om Drömcontainern

"Det är helt otroligt!”

Jan‑Åke i Älmhult vann 130 000 


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 20 maj 2020