Glada grannar i Norsholm

Vecka 22 landade Fredagsvinsten i Norsholm och en miljon kronor delades bland ett gäng glada grannar. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist hade både vinnare och fans med sig när han ringde upp några av vinnarna.

De vinner tillsammans

När Jesper ringer Susanne har hon redan fått sin man Anders att sätta sig bredvid henne och visa sig i bild. Däremot har han ingen aning om varför Jesper ringer, det har inte Susanne avslöjat. När Jesper talar om att han vunnit 100 000 kronor på sina tre lotter ser han förtjust ut.

– Det känns fint!

Susanne verkar inte haft en tanke på att hon själv kommer att vinna när hon blev ombedd att vara mullvad. Men hon har också en lott och vinner drygt 33 000 kronor.

– Det är jättekul, säger Anders och Susanne och ger varandra en puss.

Per blir överraskad

Nästa samtal går till Mikaela och Christoffer. Mikaela är mullvad och tillsammans med Jesper ska de överraska Per. Men Christoffer då? Han är där för Jespers skull, de verkar ha ett gemensamt intresse. Fotbollströjan Christoffer har på sig faller även Jesper i smaken. Nu över till Per som anar varför Jesper ringer. På frågan om han är redo att höra hur mycket han vunnit ser han lite spänd ut. Och efter beskedet att han vunnit nästan 167 000 kronor verkar spänningen släppa.

– Oj! Det var en överraskning.

När Jesper frågar Mikaela om hon tror att även hon har vunnit, svarar hon:

– Jo, för jag är ju en granne.

Och mycket riktigt, är man grannar i en vinnande postkod och har lott, ja då vinner man. Vad Mikaela ska göra för pengarna? Köpa nya gardiner såklart.

Stort grattis till Norsholm och veckans alla vinnare!

Wow! Tjohoo

Mikaela i Norsholm vann 33 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 28 maj 2020