Drömcontainern gick till Lund

Vecka 23 gick säsongens sista Drömcontainer till Lund där totalt fyra miljoner kronor delades ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg förgyllde tillvaron för några av de lyckliga vinnarna. Stefan var en av dem som fick ett oväntat samtal.

Tillsammans vann de stort

Stefan erkänner att han är lite spänd när Sandra ringer upp. Han känner igen henne och förstår direkt stundens allvar. Både han och hans fru Agneta är med i lotteriet, men idag får Stefan representera båda två. Han berättar att både han och Agneta är väldigt aktiva när de får möjlighet. De gillar att vara ute och åker gärna på vandringsresor. Men nu är det hög tid att dra vinstcheckar. Först ut är Stefans check, på den står det 44 652 kronor.

– Åh herre gud, säger Stefan och ser ut som om han inte riktigt tror att det är sant.

Men när Sandra väl dragit Agnetas vinstcheck har han ännu större anledning att bli överraskad. Agneta har nämligen en betydligt större summa på sin check. 401 868 kronor närmare bestämt.

– Tillsammans har ni nästan vunnit 450 000 kronor.

Stefan håller handen för munnen.

– Det var fantastiskt. Verkligen. Stort tack.

Han avslutar samtalet med att lova att se till att de kommer iväg på massa roliga och härliga resor, (det vill säga, när vi kan börja resa igen).

Stort grattis till Lund och alla veckans vinnare!

Ohohoho! Wow!

Stefan i Lund vann 44 000 kronor.


Se när Stefan överraskas


Publicerad: 04 jun 2020