Soligt firande i Hässelby

Det blev Hässelby som vecka 23 hade tur och vann Guldvinsten – på själva nationaldagen. Två miljoner och en Volvo V60 delades ut i det vinnande postnumret. Vinnarna sken i kapp med solen när Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg ringde upp en del av dem.

”Det var en härlig nationaldag”

Hammarby-supporten Sara är ute i det fina vädret. Hon är på väg till sina föräldrars lantställe för lite nationaldagsfirande. Men hon blir gärna avbruten av Sandra för att ta emot den goda nyheten att hon vunnit 166 065 kronor i Guldvinsten. Vad vill hon göra för pengarna? Svaret kommer blixtsnabbt:

– Åka runt i Europa med Hammarby.

Goda nyheter för Johan

Nästa samtal går till Johan, han är lite spänd och väntar ivrigt på att få reda på hur mycket han har vunnit. Men först får han frågan om hur han ska fira nationaldagen.

– Det blir väl lite enkelt med familjen.

Vi får väl se hur enkelt det blir nu med facit i hand. Johan vinner nästan 133 000 på sina tre lotter.

– Herregud! Tackar, avslutar han lyckligt!

Nybörjartur eller ödet?

Daniel har bara varit med i Postkodlotteriet sedan i mars. Nybörjartur med andra ord. Eller är det verkligen bara tur? Daniel vaknade mitt i natten med en ingivelse att han nog bör gå med i Postkodlotteriet. Och som tur är valde Daniel att lite på sin intuition. Han köpte några lotter mitt i natten och idag vinner han nästan 100 000 kronor.

– Oj! Härligt! Kul, avslutar han lyckligt!

Stort grattis till Hässelby och veckans alla vinnare!

Vad häftigt! Vad glad jag blir

Sara i Hässelby vann 166 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 05 jun 2020