Ljusdal vann stort i Guldvinsten

Guldvinsten gick till Ljusdal vecka 24 där några lyckliga vinnare fick dela på två miljoner och en Volvo V60 lottades ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Putte ringde upp vinnare med glädjande vinstbesked.

Lars vann igen

Första samtalet går till en gammal bekant – i alla fall för Putte. Det visar sig att dagens turvinnare Lars var med på Postkodresan på Rhodos förra året – en av 2019 års specialvinster. Och nu ett år senare vinner han igen, denna gången i Guldvinsten.

Först känner Lars inte igen Putte. Det kan bero på att Lars tillbringade mycket tid med Rickard i gymmet under resan. Men idag är det annat som står på schemat, bland annat beskedet om att han vunnit 30 000 kronor på sin lott. Stort grattis!

Både spänning och vinst

Margareta, som har sin dotter Anna med sig, gick med i lotteriet för att hon ville ha lite spänning och chans att vinna. Och för att överskottet går till en bra sak också. Idag uppfylls både önskemål om lite spänning och vinst. Efter en liten räkneövning kommer Margareta fram till att hon vinner drygt 60 000 kronor på sina två lotter.

– Jättehärligt, avslutar hon lyckligt.

Snacka om nybörjartur

Dagens sista samtal går till Julia och Liselott där även lilla Eira är med i bild. Liselott undrar lite varför Putte ringer dem.

– Vi är lite fundersamma nu.

Eftersom både Julia och Liselott bara varit med i lotteriet sedan i maj, kanske de inte hunnit lära sig att vissa vinnare blir uppringda av till exempel Putte. De har varsin lott och efter en månad som kunder vinner de drygt 30 000 kronor var. Grattis till den nybörjarturen!

– Vad roligt!

Stort grattis till Ljusdal och alla veckans vinnare!

Men gud! Tack så mycket!

Julia i Ljusdal vann 30 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 11 jun 2020