Glada vinnare i Torsby

Midsommarfirandet tog fart i Torsby när Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris ringde och överraskade några av vinnarna vecka 25. En miljon skulle delas ut i en vinnande postkod och det var ett gäng glada vinnare som fick ta emot vinstbeskedet via skype.

Lisbeth blev glatt överraskad

Första samtalet går till Oscar, men det är egentligen hans mamma Lisbeth som ska överraskas. Lisbeth ser lite förvånad ut när hon ser Daniel Paris på skärmen. Vad tror hon är anledningen till att Daniel ringer?

– Ja det kan man ju undra.

Han ringer förstås för att meddela att hon har vunnit på sin lott – närmare bestämt 62 500 kronor.

– Hur känns det just nu? undrar Daniel.

– Ja, jag vet inte vad jag ska säga, svarar en chockad Lisbeth.

När orden tryter får man ta till ett glädjetjut istället. Det funkar lika bra, avslutar Lisbeth lyckligt.

Varit med sedan starten

Även nästa vinnare har en mullvad. Det är Linda som tillsammans med Daniel ska överraska Lindas mamma Gunilla. Gunilla putsar fönster när Linda räcker över telefonen till henne. Nu får hon en välbehövlig paus och passar på att berätta att hon varit med i Postkodlotteriet sedan start. Gunilla gick med för att hon ville vara med och bidra till många olika organisationer. Och nu kommer utdelningen på det hon bidragit med under åren. Med sina två lotter vinner hon 125 000 kronor.

– Det var ju inte illa. Jag får tacka så mycket, avslutar Gunilla lyckligt.

Det blir en båt för pengarna

Sista samtalet går till Christopher med familj. Han berättar att de gärna skulle vilja köpa en båt om det skulle trilla in lite extra slantar. Familjen tycker om att fiska och bada. Men dottern har ett lite problem, hon vet inte hur man gör när man köper en båt. Idag hade Christopher turen på sin sida och vann 62 500 kronor – nu kan han visa henne hur ett båtköp går till.

– Hur glada är ni på en skala mellan 1‑10? frågar Daniel.

– Tio just nu, och sen så blir det säkert en tolva när det allt sjunkit in, avslutar han lyckligt.

Stort grattis till Torsby och veckans glada vinnare!

Perfekt som semester­kassa

Christopher i Torsby vann 62 500 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 18 jun 2020