Kvissleby har tur

I Kvissleby var glädjen stor när Guldvinsten under vecka 25 landade i postnummer 862 31. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken var i högform och delade ut både pengar och en Volvo V60. Två miljoner delades mellan fler glada vinnare – och en av dem vann även bilen.

Gunnar firar med sina kamrater

Jeanette är mullvad och ska tillsammans med Kicken överraska hennes pappa Gunnar. Gunnars kamrater har bjudit honom på en fika i parken. De känner också till att Kicken ska ringa. Faktum är att alla vet om att Gunnar har vunnit – alla utom Gunnar själv.

Han misstänker ingenting och känner inte igen Kicken när han ringer för att överraska med goda nyheter. När det väl framgår att Kicken jobbar på Postkodlotteriet, ja då börjar bitarna falla på plats. Sista pusselbiten är definitiv glädjebeskedet att Gunnar har vunnit 141 984 kronor.

– Det var överraskande. Tack så hjärtligt, avslutar han glatt.

Anita vinner för andra gången

Det här är andra gången som Anita vinner. Som tur är var det självklart för henne att behålla sina lotter när hon vunnit första gången. För visst kan man vinna mer än en gång, det är ju Anita ett levande bevis på. Den här gången vinner hon och hennes man Nils tillsamman 94 656 kronor.

– Åh tack så mycket.

Anita och Nils firar med pussar och kramar.

Dubbelvinst till Inger

Sista samtalet går till Inger. Hon bor i det vinnande postnumret och vinner 3664 kronor på sin lott, och blir glad för det!

– Oj, det är inte dåligt, säger hon glatt.

Snart får hon det glada beskedet att hon även vunnit en helt ny Volvo V60 B3 till ett värde av 393 800 kronor.

– Åh herre gud, säger hon chockat.

Vi får väl se om doftgranen som Kicken lovar att skicka till henne kommer till användning. Doften av ny bil är ju inte heller helt fel.

Stort grattis till Kvissleby och veckans alla vinnare!

Det är inte klokt

Inger i Kvissleby vann en ny Volvo V60.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 18 jun 2020