Glada vinnare i Uddeholm

Vecka 28 var det Uddeholm som tog hem Guldvinsten där två miljoner och en Volvo V60 skulle delas ut. Det var inte bara vinsterna som firades när Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken ringde upp några av vinnarna med glädjebesked – några av dem firade även sina födelsedagar, vilket fick Kicken att stämma upp till skönsång i studion.

Nina drömmer om en sommarstuga

Första vinnarsamtalet går till Nina som berättar att hon jobbar inom äldreomsorgen. Nina berättar också att hon varit med i Postkodlotteriet i 12 år och tidigare vunnit några handdukar och en cykel. Vad skulle hon unna sig om hon vann lite pengar den här gången?

– En sommarstuga kanske, svara Nina.

Och vem vet, med sina tre lotter vinner Nina 109 878 kronor, och det är ju en bra bit på väg.

– Oj, det här blir bra. Tack så mycket! avslutar hon glatt.

Helene vinner på sin födelsedag

Nästa samtal går till födelsebarnet Helene. Vad kan vara en bättre present än ett vinnarsamtal när man fyller år? Kanske att få reda på att man vunnit 109 878 kronor – som Helene vinner på sina tre lotter. Helene blir överväldigad av den presenten.

– Oj! Fantastiskt, får hon fram till slut.

När Kicken frågar vad det betyder att vinna så mycket pengar, svarar hon att det betyder en hel del och att vinsten är jättevälkommen. Vi säger grattis till både vinst och födelsedag!

Fiskelycka för Kjell Evert

Nu är det dags för dagens sista samtal. Kicken ringer Kjell Evert som faktiskt också kallades Kicken när han var yngre. Kjell Evert älskar att fiska och berättar att hans största fångst hittills är en gädda på åtta kilo. Kicken kontrar med sin största fångst – en stor påse i fiskdammen med vad han trodde var godis, men som själva verket bestod av russin och apelsiner.

Kicken har riggat upp en liten fiskdamm i studion för att fiska upp Kjell Everts vinst. Och vad fastnar på kroken om inte en splitter ny Volvo V60 B3 värd 393 800 kronor!

– Det känns jättebra, säger Kjell Evert som också avslöjar att han fyller år dagen därpå.

Som en liten extra födelsedagspresent berättar Kicken att Kjell Evert även vunnit 8734 kronor på sina två lotter. Perfekt summa att köpa lite roliga fiskegrejer för.

– Jajamen, skrattar Kjell Evert.

Slutligen stämmer Kicken upp till skönsång och sjunger för veckans födelsebarn.

Grattis till Uddeholm och till alla veckans vinnare!

Det här känns jättebra

Kjell Evert vann en ny Volvo V60


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 02 jul 2020