Ydre vann Fredagschansen

I Ydre var glädjen stor vecka 28 när Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist ringde och överraskade vinnare i Fredagschansen. Det var några pirriga och väldigt lyckliga vinnare som fick reda på att de vunnit 100 000 kronor – per lott.

Pirrigt värre när Jesper ringer

Anna gissar helt rätt när Jesper frågar varför hon tror att han ringer. Ja, självklart är det för att hon är en av vinnarna i Ydre den här veckan. Jesper konstaterar att hon ser lugn ut på ytan, men hur känns det på insidan?

– Ja, jag är nog ganska pirrig, erkänner hon leende.

Och inte blir hon mycket lugnare när hon får veta att hon på sina två lotter har vunnit totalt 200 000 kronor.

– Åh herre gud, skrattar Anna. Det är ju superbra!

Sven vinner stort

En annan vinnare från Ydre den här veckan är Sven, och han har all anledning att bli riktigt överraskad. Sven har nämligen fem lotter och vinner totalt 500 000 kronor! Och när Jesper släpper den bomben får han knappt fram ett ord!

– Det tackar jag för, skrattar Sven till sist.

På frågan om han kan förstå det höga beloppet svarar Sven att det kan han nog – men han måste se det i verkligheten först.

"Nä du skojar"

Sista samtalet går till Thomas som tillsammans med Jesper ska överraska Carina. Hon misstänker ingenting enligt Thomas. Och visst ser Carina förvånad ut när hon ser vem det är som ringer. När Jesper förklarar att hon är en vinnare i Postkodlotteriet blir förvåningen om möjligt ännu större.

– Åh hjälp! säger hon och skrattar.

Men Carina finner sig snart och berättar att hon gick med i Postkodlotteriet för att hon vill stötta de organisationer som varje år får dela på överskottet från lotteriet. Eftersom hon jobbar med demenssjuka så ligger Alzheimerfonden henne närmast om hjärtat.

Men nu är det hög tid att avslöja vinstsumman: Med sina tre lotter vinner Carina 300 000 kronor.

– Nä, du skojar! utbrister hon, vad glad jag blir!

Stort grattis till Ydre och alla veckans vinnare!

Jag får väl åka och köpa en tårta eller något

Carina i Ydre vann 300 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 02 jul 2020