Olofstorp vann Guldvinsten

Vecka 32 var det Olofstorp som fick ta hand om Guldvinsten där två miljoner och en Volvo V60 delades ut till några lyckliga vinnare. Tobias, Stig och Eva var några av de vinnare som Postkodlotteriets vinstutdelare Putte ringde och överraskade med glädjande vinstbesked.

Storvinst till Tobias

Tobias som varit med i lotteriet i flera år fick sitt livs överraskning när vinstutdelaren Putte ringde upp. När Putte frågar om han brukar vinna svarar Tobias att han är den som brukar dra nitlotterna.

När Tobias inte jobbar kretsar hans och hans sambos liv kring deras hundar, som de tränar och tävlar med. Paret har även hunduppfödning. Att träna och att åka runt på tävlingar med hundar är inte helt gratis. Då kan det säkert vara välkommet med en vinst?

– Det hade varit väldigt trevligt, bekräftar Tobias.

Idag vänder Tobias otur i lotteri, på sina två lotter vinner han totalt 112 822 kronor.

– Wow! skrattar Tobias.

På frågan vad han ska göra med pengarna svarar han:

– Vi kommer säkerligen att göra något trevligt tillsammans, jag och min sambo och våra hundar. Och så kommer vi säkert lägga lite på att renovera vårat hus.

Stig vinner en Volvo V60

Stig sitter i köket tillsammans med sin son Bengt när Putte ringer. Stig berättar att han numera är pensionär och Putte frågar vad han gjorde innan pensionen. Det visar sig att Stig hela livet jobbat som mekaniker och reparerat bilmotorer. Nu ska han även slippa reparera bilar på sin fritid. Stig har nämligen vunnit en splitterny Volvo V60 B3, värd 393 800 kronor. Och den ska han nog inte behöva reparera i första taget. Stig blir väldigt glad över sin vinst.

– Det var fantastisk. Det var roligt, ler han.

Utöver bilen vinner Stig även 12 822 kronor på sina två lotter.

– Det var inte dåligt, skrattar Stig.

Eva ska fira med familjen

Eva är pirrig när Putte ringer. Och det kan man ju absolut bli när man väntat länge på ett samtal. Eva har varit med i lotteriet sedan starten och det har ju gått några år sedan dess. På frågan varför hon gick med en gång i tiden svarar hon att hon tyckte det var en bra kombination. Att vara med och bidra till något gott, och att man även har chans att vinna. Om man har tur vill säga. Och tur, det har Eva idag. På sina fyra lotter vinner hon 225 644 kronor.

– Wow vad häftigt, ler Eva. Jätteroligt.

När Putte frågar vad hon tror att hon ska göra för pengarna skämtar Eva:

– Växla dem till 20-lappar. Nej, jag bara skojar, skrattar hon.

Men hon skojar inte när hon säger att hon ska fira med champagne med resten av familjen.

Grattis alla vinnare i Olofstorp!

Wow! Vad häftigt!

Eva


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 07 aug 2020