Glada vinnare i Sjöbo

Guldvinsten tog sig till Sjöbo vecka 37 där två miljoner och en Volvo V60 delades ut till nöjda och glada vinnare. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken förgyllde dagen för några av vinnarna när han ringde och överraskade dem med vinstbeskeden.

”Ett spa-bad skulle sitta fint”

Först ut att få sitt vinstbesked var Marie. Hon hade jobbat natt och hade inte hunnit sova något, när Kicken ringer. Kicken undrar vad som är mest uppiggande, kaffe eller överraskning? Marie svarar att kaffet redan är avklarat så det får bli överraskning som piggar upp mest. Men innan hon får sin överraskning får hon frågan vad hon skulle unna sig om hon vann lite pengar.

– Ett spabad här utanför skulle sitta jättefint, svarar en förväntansfull Marie.

Nu är det dags att avslöja överraskningen. Marie har tre lotter och tillsammans är de värda 108 075 kronor.

– Tack så jättemycket, skrattar Marie och försöker överrösta segerjublet i bakgrunden.

Thomas vinner på två lotter

Nästa samtal går till Thomas. Han är på jobbet och ser först lite förvånad ut när han ser vem som ringer. Kicken förklarar att Thomas är en av totalt 13 vinnare i postkoden, och på sina två lotter vinner Thomas 72 050 kronor.

– Det låter ju bra, säger Thomas med ett leende.

Katarina vill till Peru

Nu är det dags att fira dubbelt. Först och främst Katarina som är vinnare, men även Katarinas mamma Eva som fyller 77 år idag. Kicken börjar med att gratulera Eva på 77‑årsdagen. Eva tackar så mycket för det och lämnar sedan över telefonen till sin dotter. Det är ju egentligen henne som Kicken ska prata med. Men det verkar överraska Katarina.

– Om du fick önska dig en drömresa. Vart skulle du vilja åka någonstans, frågar Kicken.

– Jag vill till Inkaleden, svarar Katarina omedelbart.

Kicken föreslår att hon ska börja planera för en Peruresa. Katarina har fyra lotter och totalt vinner hon 144 100 kronor. Och det lär ju räcka en bit på vägen till Peru. Katarina blir minst sagt överraskad. Hon får inte fram ett ljud.

– En massa pengar, skrattar Katarina till sist.

Grattis till alla vinnare och jubilarer i Sjöbo!

Åh vad härligt!

Marie vann 108 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 11 sep 2020