Drömmar går i uppfyllelse i Gävle

Fredagschansen tog sig till Gävle vecka 44 där 100 000 kronor per lott delades ut till glada vinnare. Postkodlotteriets vinstutdelare Putte Nelsson träffade några av de vinnande grannarna och frågade om deras drömmar. Självklart delade han ut guldkuvert också.

Patrik vinner dubbelt upp

Dagens första vinnare som överraska heter Patrik. Han står utanför sitt hus med sin familj, och de erkänner att de är väldigt nervösa. Vad drömmer de om att göra för en vinstsumma?

– Vi hoppas att man kan börja resa igen snart, säger Patrik.

Barnen längtar efter Thailand, åtminstone Noa. Saga däremot kan även tänka sig att åka till Gotland och leta efter vildhästar. Vi får se hur långt de kommer för pengarna. Nu är det dags för guldkuvertet och Patrik drar en vinstcheck på 100 000 kronor. Det blir stor glädje i familjen. Eftersom Patrik har två lotter får han ytterligare ett guldkuvert och nu har han vunnit 200 000 kronor. Nu visar det sig att Patrik har haft dubbeltur idag.

– Egentligen har jag bara en lott. Förra månaden vann jag en extralott. Och nu visar den sig vara värd 100 000 kronor. Det känns otroligt, skrattar Patrik.

Patrik ska fixa barnens rum

Nu är Putte på väg till dagens andra Patrik. Det är tydligen ett turnamn här i Gävle. Han står utanför sitt hus, redo för att ta emot en vinstcheck. Vad drömmer den här Patrik om att göra för en vinst?

– Bilen måste ju lagas. Och sen nya sängar till barnen, fixa till barnens rum lite grann…

Nu är det dags att stilla Patriks nyfikenhet. Han har en lott och vinner därför 100 000 kronor.

– Det räcker verkligen till allting, skrattar Patrik.

”En äventyrsresa kanske”

Dagens sista vinnare att besöka heter Caroline. Hon står på trottoaren tillsammans med sin son och hans flickvän. Vad svarar Caroline på frågan om vad hon vill göra för sin vinst?

– Det blir nog en resa med familjen skulle jag tro. Någon äventyrsresa kanske.

Caroline har två lotter och drar 100 000 kronor från den ena guldkuvertet och lika mycket från det andra. Totalt har Caroline vunnit 200 000 kronor. Sonen och hans flickvän applåderar.

– Waaaooow! skrattar Caroline.

Det är helt otroligt

Patrik vann 200 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 28 okt 2020