Guldglans över Skokloster

I Skokloster flödade guldet när Guldvinsten landade där vecka 44. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist var på plats och delade ut två miljoner och en Volvo V60 till några riktigt nöjda och glada vinnare.

Ulf vill köpa en husbil

Den första vinnaren att besöka är Ulf. Om han vinner lite idag så funderar han på att köpa sig en husbil och resa runt och kolla in Sverige. När han drar första checken på 74 000 kronor ser det ut som om drömmen kommit lite närmare. Och när han drar ytterligare en check på 74 000 kronor är Ulf mer än nöjd.

– Helt sjukt, helt galet!

– 148 000 kronor totalt, sammanfattar Jesper.

– Tusen, tusen tack, skrattar Ulf.

Barbara blir svimfärdig

Nu är det dags att besöka Barbara. Hon står ute på trottoaren tillsammans med sin dotter som konstaterar att mamma nervös. Då är det hög tid att överlämna ett guldkuvert till Barbara. Hon drar en check som det står 74 000 kronor.

– Oh my god! utbrister Barbara.

En check senare, också den på 74 000 kronor, kan vi konstatera att Barbara totalt har vunnit 148 000 kronor. Hur känns det?

– Jag blir nästan svimfärdigt! skrattar Barbara.

Drömmen går i uppfyllelse

Jesper avslutar dagen med att överraska vinnaren Agneta. Hon sitter på behörigt avstånd, för säkerhets skull, men hennes övriga familj är på plats och hjälper henne. Jesper lämnar över blommorna till Agnetas barnbarn och ber henne berätta lite om farmor.

– Ja, hon är ganska nervös, konstaterar den lilla flickan.

Då är det väl på sin plats att Agneta får se vad det står på vinstcheckarna. Jesper håller upp två stycken. Det står 2 571 kronor på varje, det blir drygt 5 000 kronor.

– Tackar, det var trevligt, säger Agneta.

Det håller Jesper med om, speciellt eftersom summan förmodligen skulle räcka till ett par vinterdäck. Agneta har nämligen vunnit en Volvo V60 B3 värd 393  800 kronor. Agneta förklarar att det här är något hon bara kunnat drömma om och sammanfattar känslorna med fyra ord:

– Härligt. Fantastiskt. Underbart. Otroligt!

Stort grattis till alla Skokloster och alla vinnare!


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 29 okt 2020