Vinnarglädje i Trollhättan

Trollhättan stod som vinnare i Guldvinsten vecka 49 vilket innebär att 2 miljoner och en Volvo V60 delades ut till några väldigt nöjda vinnare. Några av dem hade extra tur, förra månaden vann de extralotter vilket gav dem extra mycket vinstpengar den här månaden. Och att sedan bli uppringd av Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg är ju inte heller helt fel.

Kerstin har extra tur

Först ut att överraska denna vecka är Kerstin, hon har väntat länge på det här samtalet. Närmare bestämt ända sedan hon gick med i lotteriet. Men nu har hon haft tur två månader i rad. Förra månaden vann hon två extralotter, det innebär att hon idag vinner totalt 145 806 kronor på sina sammanlagt sex lotter.

– Wow! Vad roligt! Jättebra, så skoj, avslutar en väldigt lycklig Kerstin.

Berit blir rörd över vinsten

Berit hade inga ambitioner att vinna när hon gick med i lotteriet. Det var främst för att stötta de organisationer som varje år får ta del av Postkodlotteriets överskott, som gjorde att hon skaffade sig Postkodlotter.

Även Berit har haft tur två månader i rad, i november vann hon en extralott vilket resulterade i en högre vinst nu i december. På sina tre lotter vinner hon 72 903 kronor.

– Det är ju fantastiskt, jag blir riktigt rörd. Helt överväldigad!

”Det är ju underbart”

Sista samtalet går till Rolf. Han känner igen Sandra och är nu jättenervös. Sandra undrar om det är något speciellt som han känner att han behöver.

– Nej, faktiskt inte, svarar Rolf.

Men vad säger han då när han får reda på att vunnit en Volvo V60 B3 värd 393 800 kronor?

– Åh, det är ju underbart!

Det är väl en ganska bra vinst?

– Ja, jättebra faktiskt, skrattar Rolf.

Rolf vinner även 3 892 kronor i postnumret, och för det ska han köpa något gott för att fira vinsten.

Stort grattis till Trollhättan och alla veckans vinnare!

Wow vad roligt!

Kerstin vann 145 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 04 dec 2020