Glada grannar i Koppom

Vecka 51 gick Guldvinsten återigen till Värmland – närmare bestämt till Koppom nära norska gränsen. 2 miljoner och en Volvo V60 delades ut till glada vinnare i postnumret och i den vinnande postkoden. Postkodlotteriets vinstutdelare Magdalena Forsberg ringde och överraskade några av dem.

”Det är pirrigt”

Första vinnaren att ringa är Annika. Hon ser varifrån Magdalena ringer och gissar att hon kanske har vunnit lite. Magdalena konstaterar att hon har helt rätt i det. Hur känns det att vara en vinnare?

– Det är pirrigt!

Då är det hög tid att avslöja hur mycket det står på vinstchecken. På sina fyra lotter vinner Annika idag 118 064 kronor.

– Tack, skrattar Annika. Det är en fin julklapp.

Britt‑Marie vinner stort

Hon vet också varifrån Magdalena ringer och tycker det känns bra att vara en av vinnarna idag. Det är inte så konstigt att hon känner så, för med sina lotter, tillsammans med några extralotter som hon vunnit tidigare, vinner Britt‑Marie idag hela 442 740 kronor.

– Tusen tack för det! Tack, tack!

Dubbelvinst till Jonas

Jonas har vunnit några småvinster tidigare, som till exempel en bok. Idag vinner han pengar, 2 488 kronor närmare bestämt.

– Ok! Tackar!

Magdalena undrar vad Jonas gillar att syssla med på fritiden. Och praktiskt nog svarar Jonas att han gillar bilar. Idag han har även vunnit en Volvo V60 B3 värd 393 800 kronor. Nu blir både Jonas och hans fru överraskade.

– Åh vad roligt!

Magdalena konstaterar att det var kul att komma med en sådan vinst till någon som gillar bilar.

– Ja, det känns väldigt bra faktiskt, skrattar Jonas.

Stort grattis till Koppom och alla veckans vinnare!

Det här var en fin julklapp

Annika vann 118 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 18 dec 2020