Vinstlycka i Vänge

Det var Vänge som fick fira Guldvinsten vecka 52 när 2 miljoner och en Volvo V60 delades ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken ringde några av de glada vinnarna med ett gäng försenade julklappar.

”Det är ju fantastiskt”

Första vinnaren att kontakta är Gerd. Vad tycker hon om att vara en vinnare idag?

– Det är ju fantastiskt!

Ännu mer fantastiskt blir det när hon får reda på att den här försenade julklappen innehåller 94 692 kronor.

– Wow, wow! Tack så mycket, skrattar Gerd.

Ulla vinner en Volvo V60

Även Ulla har en försenad julklapp i form av en vinst i Guldvinsten. Ulla vinner 17 640 kronor i postnumret. Men överraskningen är inte slut med det. På en av sina lotter vinner Ulla även en helt ny Volvo V60 B3 värd 393 800 kronor.

– Åh herre gud! Jag tror jag måste hålla mig i stolen!

De vinner tillsammans

Sista vinnaren att kontakta idag är Lars som ska hjälpa Kicken att överraska Lars fru Marie. Men först måste ju Lars få sitt vinstbesked: Stort grattis till 94 692 kronor.

– Tackar! Det var en härlig julklapp!

Nu är det dags för Marie att få dagens överraskning. Hon ser lite förvånad ut när hon ser vem som ringer. Kicken berättar att han precis överraskat Lars med en vinst på 94 692 kronor, och att han sa att han ska köpa något fint till Marie. Eller sa Lars verkligen det….?

– Jag tror nog det räcker, skrattar Marie.

Men Kicken tycker att Marie kan köpa något fint själv, för hon har fler lotter än Lars och vinner hela 157 820 kronor. Tillsammans har de vunnit totalt 252 512 kronor.

– Oj! Man tackar!

1 miljon varje vardag

Det är inte bara Vänge som har vunnit den här veckan. Under 22 vardagar i december lottas det ut 1 miljon varje vardag i ett vinnande postnummer. Den här veckan hittar vi vinnarna som får vara med och dela på 1 miljon i Eksjö, Limhamn, Åkersberga, Malmö och Sölvesborg. Grattis alla vinnare!

Jag tror jag måste hålla mig i stolen

Ulla vann en Volvo V60


Se när vinnarna överraskas