Lyckliga vinnare i Jönköping

Glädjen var stor i Jönköping när Fredagschansen hittade dit vecka 3. Det var Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken som hade äran att ringa och överraska vinnarna. De blev både överraskade och glada när de fick reda på att de vunnit 100 000 kronor per lott.

Hjördis firar med middag

Hjördis är den första vinnaren att kontakta. Hon känner igen Kicken och konstaterar att det förmodligen är goda nyheter på gång – något som hon tycker att vi alla behöver i de här tiderna.

Hjördis berättar att hon vunnit handdukar och bestick tidigare. Kicken tipsar om att det kan vara bra med bestick, ifall hon eventuellt ska fira med en brakmiddag senare ikväll. Och visst finns det stor anledning att fira: Idag vinner Hjördis 100 000 kronor på sin lott.

– Oj! Tack gode gud!

Vad betyder det för henne att vinna så mycket pengar?

– Det betyder ju lite guldkant på tillvaron, säger en nöjd Hjördis.

Inga blir överraskad

När Kicken ska överraska Inga har han tagit hjälp av Ingas dotter Agneta. Nu sitter de båda två i soffan. Inga vet inte vad det är som ska hända, men hon ser på en gång vem det är som ringer.

– Ja, jag tycker att det är Christian, konstaterar Inga.

Kicken blir imponerad över att Inga till och med kan hans riktiga namn. Inga berättar vidare att det har kommit en hel del snö i Jönköping, men att hon inte varit ute ännu. Kicken frågar om hon verkligen är pensionär?

– Ja, vad tror du – jag är 97 år, skrattar Inga.

Det är en imponerande ålder och Kicken är inte sen att ge Inga en komplimang för att hon är så stilig. Vad är hemligheten med att bibehålla sin ungdom?

– Vara ute, få frisk luft, dansa och ha roligt, avslöjar Inga.

Om Inga vinner lite pengar idag vill hon gärna unna sig att gå på Spa, något som hon älskar att göra. Och det kan hon säkert unna sig, för på sin lott vinner Inga 100 000 kronor.

– Åh, då kan jag bjuda min dotter också, och hennes familj. Vad roligt! ler Inga.

Nu när vinstbeskedet hunnit sjunka in blir Inga lite rörd.

– Jag är jätteglad. Jättelycklig är jag!

Grattis alla vinnare i Jönköping!

Jag är jätteglad

Inga vann 100 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 20 jan 2021