Guldregn över Bagarmossen

Vecka 4 var det några riktigt glada grannar som firade Guldvinsten i Bagarmossen. 2 miljoner och en Volvo V60 fick nya ägare och det var Postkodlotteriets vinstutdelare Magdalena Forsberg som stod för glädjesamtalen.

Vill bidra till välgörenhet

Birgitta har riktig nybörjartur. Hon gick med i Postkodlotteriet så sent som i september förra året eftersom hon vill vara med och stötta de organisationer som varje år är med och delar på överskottet från lotteriet.

De organisationer som ligger Birgitta närmast om hjärtat är Barncancerfonden och Hjärnfonden. Och redan idag är Birgitta en av vinnarna i Guldvinsten – på sina två lotter vinner hon 93 732 kronor.

– Men guuuuuud! Är det sant?!

De vinner tillsammans

Birgitta verkar vara ett turnamn i Bagarmossen för nästa samtal går till Lennart – och till ytterligare en Birgitta. Lennart har inte vunnit så mycket tidigare och blir väldigt glad för sin vinst idag på 46 866 kronor.

– Oj, det var kul!

Men Birgitta har också lotter, två stycken till och med. Så idag vinner hon 93 732 kronor.

– Oj vad härligt!

Eva vinner en Volvo

Nu är det dags att överraska Stefans mamma Eva. Hon har inte anat något men hon känner igen Magdalena direkt när hon får telefonen från Stefan. Fast mest känner hon igen Magdalena från skidskytte, som Eva älskar att titta på. Är det något speciellt som Eva drömmer om och skulle vilja lägga lite pengar på?

– Ja en ny bil kanske, svarar Eva.

Då är det väl hög tid att avslöja hur mycket hon vinner idag: På sina tre lotter vinner Eva 25 212 kronor.

– Tack, snälla rara! ler Eva.

Men räcker det verkligen till en ny bil? Eva konstaterar att det nog inte gör det, men då kan hon köpa en ny tvättmaskin istället. Och visst kan hon göra det, men det blir även en ny bil. Eva har nämligen vunnit en Volvo V60 B3 värd 395 800 kronor. Eva blir både glad och rörd över det beskedet.

– Herre gud! Nu gråter jag…Tack snälla!

Herre gud! Nu gråter jag

Eva vann en ny Volvo


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 28 jan 2021