Guldregn över Norrtälje

Vinstlyckan var på topp i Norrtälje när Fredagschansen hittade dit vecka 8. Det blev många överraskade miner och glada skratt när de lyckliga vinnarna fick höra av Postkodlotteriets vinstutdelare Putte Nelsson att de vunnit 100 000 kronor per lott.

Maud blir överraskad

När Maud får höra att hon är en av vinnarna den här veckan tycker hon att det låter jättebra. Maud gick med i Postkodlotteriet för många år sedan, mycket på grund av att överskottet från lotteriet går till bra saker. Så finns det ju en liten vinstchans också.

Och idag är det Mauds tur att vinna. Hon har tre lotter och då du i Fredagschansen vinner 100 000 kronor per lott, vinner Maud idag 300 000 kronor.

– Oj… hjälp. Trehundra… ja det var inte dåligt!

Maud verkar ha svårt att förstå vad som nyligen hände. Men en sak vet hon, det här ska hon fira med sin man.

De vinner stort tillsammans

Elisabeth räcker över telefonen till Eivind, han har fått ett samtal. Det är Putte som ringer för att berätta att Eivind vinner 200 000 kronor på sina två lotter.

– Det var bra!

Nu visar det sig att även Elisabeth har två lotter, så tillsamman vinner Eivind och Elisabeth 400 000 kronor.

– Det är helt otroligt! Jippei! jublar Elisabeth.

”Supertack”

Sandra hoppar in och hjälper Putte med ett vinnarsamtal till Jeremy. Han är på jobbet i en guldsmedsbutik när telefonen ringer. Sandra blir glatt överraskad över Jeremys yrke, det är inte alltid hon träffar kollegor som också jobbar med guld.

Jeremy berättar att han varit med i lotteriet i fem år. En resa till sina föräldrar i Storbritannien är inplanerad, så vinner han lite pengar idag vet han vad de ska gå till. Jeremy har en lott och vinner 100 000 kronor.

– Åh wow! Oh my god!

Semestern lär inte kosta så mycket, nu måste Jeremy fundera på vad han ska göra för resten av pengarna.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Supertack!

Wow! Oh my god

Jeremy vann 100 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 26 feb 2021