Svenljunga firar Fredagschansen

Vilken bra början på helgen det blev i Svenljunga vecka 9 när Fredagschansen hittade dit. Det hördes ett och annat glädjetjut över grannskapet när Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken ringde och meddelade några av vinnarna att de vunnit 100 000 kronor per lott.

Gunilla vinner på extralotten

Gunilla har varit med i Postkodlotteriet sedan starten. Hon gick med för den goda sakens skull – att överskottet går till välgörenhetsorganisationer som bland annat Barncancerfonden och Cancerfonden. Den största vinsten hittills är en cykel och dagens vinst ska visa sig överträffa den. Gunilla har en lott sedan tidigare, och hon hade även turen att vinna en extralott förra månaden. Totalt har Gunilla därför två lotter och vinner idag 200 000 kronor.

– Åh! Herre Gud! Fantastiskt! Det är helt underbart!

Hur känns det att vinna så här mycket pengar?

– Jag kan inte förstå att det händer, säger Gunilla och skrattar.

De vinner tillsammans

Enligt Emma och Rickard är läget bra i Svenljunga idag. Och nu blir det ännu lite bättre när Kicken berättar för Rickard att han är en av vinnarna idag.

– Trevligt, konstaterar Rickard.

Rickard har två lotter och vinner idag 200 000 kronor. Rickard skrattar gott åt det beskedet.

– Det är helt underbart!

Men det tar inte slut där. Emma har också en lott hon vinner 100 000 kronor, så tillsammans har de vunnit 300 000 kronor idag. Emma ser ut som om hon inte tror att det är sant.

– Åh Herre Gud!

”Trodde det var en vanlig dag”

Nu är det Zahras tur att bli uppringd. Hon ska hjälpa Kicken att överraska Sam. När Sam kommer ut och ser vem som ringer blir han helt klart förvånad. Han trodde det var en helt vanlig dag idag. Men så är inte fallet, idag har Sam nämligen vunnit i Fredagschansen. Innan vinstsumman avslöjas berättar Sam att han gick med i Postkodlotteriet för att överskottet går till bra grejer.

Sam tycker därför att han alltid är en vinnare – oavsett om han vinner eller inte. Nu är det hög tid att avslöja att Sam har vunnit 200 000 kronor på sina två lotter.

– Vaaaaa!! Skämtar du?

Både Sam och Zahra ser överrumplade ut, och Sam behöver höra de ljuva orden igen.

– Vad sa du? Säg det igen!

Kicken upprepar mer än gärna vad Sam har vunnit.

– Åhhh! Tack, det var väldigt roligt att höra.

Vad sa du? Säg det igen!

Sam vann 200 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 05 mar 2021