Guldvinsten landade i Ellös

När Guldvinsten hittade till Ellös på Orust blev det jubel bland grannarna då 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid delades ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Putte Nelsson överraskade några av vinnarna med ett oväntade – och mycket välkomnande – vinstbesked.

Glada grannar firar vinsten

Ann-Katrin har gjort upp med Putte att de tillsammans ska överraska hennes granne Ewa. I Postkodlotteriet vinner man ju tillsammans med sina grannar, och det är exakt vad Ann-Katrin och Ewa gjort. Frågan är bara hur mycket, för det vill de väl veta?

– Jaaa! Gärna!

Inte nog med att de är grannar och vinner tillsammans. De har två lotter var och vinner exakt samma summa också: 79 224 kronor vardera. Nu blir det skratt och kramkalas.

– Gud vad roligt! säger Ann-Katrin till slut.

– Tack så mycket, du gjorde verkligen vår dag, avslutar Ewa.

Johan och Sandra vinner stort

När Putte ringer Johan och meddelar att han kommer med trevliga nyheter blir Johan lite nervös.

Så det är nog bäst att Johan får reda på hur mycket han har vunnit på en gång. Han har tre lotter och vinner idag totalt 118 836 kronor.

– WOW!

Vad behöver han 118 000 kronor till?

– Till frugan antar jag, skrattar Johan.

Frugan heter Sandra och Putte vill gärna prata med dem bägge. Han vill säga grattis till vinsten och att de ska ha jättekul med pengarna. Men förresten, har inte Sandra också lotter? Visst har hon det. Sandra vinner 39 612 kronor och tillsammans har Sandra och Johan vunnit drygt 158 000 kronor.

– Åh Gud, skrattar Sandra.

En sista fråga från Putte innan de lägger på: Vad föredrar de, båtsemester eller bilsemester?

– Båt! säger båda två i mun på varandra.

Putte föreslår att de kör både på bil- och båtsemester i år, för Johan har nämligen vunnit en Volvo XC40 T4 laddhybrid, värd 499 800 kronor. Nu skrattar Johan och Sandra hysteriskt. Hur känns det här egentligen?

– Fantastiskt, säger Sandra och torkar en glädjetår.

– Det känns bra, instämmer Johan. Det känns väldigt, väldigt bra.

Det känns bra. Det känns väldigt, väldigt bra.

Johan vann en ny Volvo XC40


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 13 mar 2021