Trelleborg firar Guldvinsten

Veckans glada Guldvinsten-vinnare hittar vi i Trelleborg där 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid delades ut. Jubel och skratt blandades med glädjetårar när Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist ringde upp några av vinnarna med glädjebeskeden.

Anita vinner på extralott

Anita tror inte att det är sant när hon ser vem det är som ringer. Jesper berättar att anledningen till att han ringer är för att Anita är en av vinnarna den här veckan.

– Åh! Hjärtat bultar, säger Anita och ler.

Nu har Anita lite extra tur, för hon vann en extralott förra månaden. Så idag vinner hon 65 622 kronor på sina två lotter.

– Tack så mycket! Det är välkommet!

Jörgen vinner en Volvo

Nu är det Jörgens tur att bli överraskad. Han berättar att han kör lastbil om dagarna och då blir Jesper genast intresserad. Kör Jörgen på el? Nej, Jörgen kör en lastbilsmonterad kran och varken den eller lastbilen går på el. Då förklarar Jesper att från och med nu kommer han kunna köra på el. Jörgen har nämligen vunnit en Volvo XC40 T4 laddhybrid värd 499 800 kronor.

– Du skojar….

Jesper bedyrar att han inte skojar. Och vinsten visar sig komma lägligt, då det visar sig att det där med laddhybrider har varit på tapeten hemma hos Jörgen för ett tag sedan. Förutom bilen vinner Jörgen även 10 028 kronor på sina fyra lotter.

– Oj! Tjohoo! avslutar Jörgen leende.

”Tack så himla mycket”

Sista samtalet för dagen går till Christel som är på jobbet. Hon har varit med i Postkodlotteriet några år, men det här är första gången någon ringer upp henne för att berätta att hon vunnit. Och det är precis därför Jesper ringer. Christel har två lotter och på dem har hon vunnit totalt 65 622 kronor. Nu applåderar kollegorna i bakgrunden. Känns det bra?

– Absolut! Jättehärligt.

Christel blir lite rörd när hon får vinstbeskedet och Jesper undrar vad den här vinsten betyder för henne.

– Att vi kanske kan göra en resa när allting har lagt sig.

Det håller vi tummarna för och innan samtalet avslutas gratulerar Jesper Christel än en gång.

– Tack så himla mycket, ler Christel.

Läs mer om vinnande postnummer i Trelleborg här

Åh! Hjärtat bultar!

Anita vann 65 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 20 mar 2021