Jubel i Sundsvall

Vilken fredagskänsla det blev i Sundsvall när Fredagschansen hittade dit. För vem skulle inte jubla över att vinna 100 000 kronor per lott? Och det var precis det beskedet Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris gav när han ringde några av vinnarna.

Önskningar går i uppfyllelse

Eva‑Maj får frågan, vad hon skulle vilja göra om hon vinner lite pengar? Hon berättar att det står två saker på önskelistan – köpa en ny bil och åka på en resa. Förhoppningsvis kan hon uppfylla båda önskningarna, för på sina två lotter vinner Eva Maj idag 200 000 kronor.

– Åh, tackar, tackar!

Daniel undrar hur glad hon är på en skala från ett till tio.

– Tio! skrattar Eva Maj.

Christer blir överraskad

Daniel har tagit hjälp av Annika för att överraska Christer, som tror att han ska ha möte med sin chef. Christer blir därför lite överraskad när han ser vem som dyker upp på skärmen och att det är Daniel Paris från Postkodlotteriet han ska ha möte med.

Christer berättar att han gärna vill använda eventuella vinstpengar till sommarstugan, som de ofta besöker. Då är det väl dags att avslöja hur mycket Christer vinner. På sina två lotter vinner han totalt 200 000 kronor.

– Oj då! Det var inte dåligt!

Känns det bra?

– Jippie! Jättebra, skrattar Christer.

”Skämtar du?”

Sofie är på sin praktik inom tandvården när Daniel ringer för att överraska henne. Han berättar att han har tandläkarskräck, men tycker inte att Sofie ser så skräckinjagande ut.

Sofie berättar att hon gick med i Postkodlotteriet främst för att hon vill bidra till bra saker, men också ha chansen att vinna någon gång. Om hon vinner något ska hon hitta på något roligt med sin son i sommar.

Idag är det Sofies tur att vinna, hon har en lott och vinner 100 000 kronor. Hon blir överraskad över det vinstbeskedet.

– Skämtar du?

Daniel försäkrar att det inte är något skämt och Sofie blir lite både rörd och glad.

– Gud, nu blev jag superglad!

Vi det här laget jublar kollegorna i bakgrunden och Daniel avslutar med att berätta att hans tandläkarskräck numera är botad.

– Ni är ju hur härliga som helst, avslutar Daniel samtalet.

Se hur många vinster som lottats ut i Sundsvall sedan starten 2005

Gud, jag blir superglad!

Sofie vann 100 000 kronor

Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 23 apr 2021