Lyckliga vinnare i Vänersborg

Vilka glada vinnare vi fick i Vänersborg när Fredagschansen hittade dit. Det blev många skratt och förvånade utrop när Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg ringde några av dem, och berättade att de vunnit 100 000 kronor per lott.

Britt-Marie får gåshud

Britt-Marie är den första grannen att ringa och gratulera. Hon brinner för välgörenhet och jobbar också på Erikshjälpen. Britt‑Marie tycker det är toppen att Erikshjälpen är en av de organisationer som för stöd tack vare Postkodlotteriets lottköpare. Men idag är det Britt‑Marie som står som vinnare. På sin lott vinner hon idag 100 000 kronor.

– Oj! Nu får jag gåshud, skrattar Britt‑Marie.

Hur går tankarna efter det vinstbeskedet?

– Nu är det nog lite kaos innan det har lagt sig, ler hon.

Men hon kommer i alla fall att fira det hela med att äta något riktigt gott.

”Ja! Härligt”

Nästa granne på listan att ringa är Christina. Hon berättar att hon alltid börjar helgen med att titta på Postkodmiljonären. Så hon är helt på det klara med vad som väntar henne nu. Men att hon skulle vinna, det trodde hon aldrig skulle hända.

Christina gick med i Postkodlotteriet både för att hon vill vinna, men också för välgörenhetens skull. En organisation som hon brinner lite extra för är Min stora dag. Idag är det Christinas dag, hon vinner 100 000 kronor på sin lott.

– Oh! Ja! Härligt! skrattar Christina.

Mia delar med sig av vinsten

Mia har varit med i Postkodlotteriet sedan starten. Om hon vinner lite pengar drömmer hon om att bygga en pergola på sin veranda. Men hon kommer även att dela med sig. En utav Mias lotter är nämligen öronmärkt åt dottern Olivia. Det låter ju som en väldigt bra plan, för på sina tre lotter vinner Mia idag 300 000 kronor.

– Nämen du skämtar! Grattis Olivia, du har just vunnit 100 000 kronor, ler Mia.

Nu återstår det bara för Mia att bänka sig framför Postkodmiljonären tillsammans med dottern Olivia, så att hon får se det här på TV.

– Hon kommer bli jättechockad, ler Mia.

Oj! Nu får jag gåshud!”

Britt‑Marie vann 100 000 kronor

Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 30 apr 2021