Glädjetjut i Vedum

I Vedum var glädjen på topp när Guldvinsten hittade dit och 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid delades ut. Det blev många glada skratt och ett och annat glädjetjut i grannskapet när Postkodlotteriets vinstutdelare Magdalena Forsberg ringde och överraskade några av vinnarna.

”Jag är lite chockad”

Första grannen att ringa och gratulera till vinsten är Helén. Det är lika bra att stilla Heléns nyfikenhet på en gång. Idag vinner Helén 188 718 kronor – hur känns det?

– Jag är lite chockad! Det är ju en del pengar, så det är lite kul faktiskt.

Snacka om nybörjartur

Nu är det Therese tur att bli uppringd. Det visar sig att hon bara varit med i Postkodlotteriet i en månad. Här pratar vi nybörjartur! Hon gick dels med för att hennes föräldrar har lotter. Men framförallt för att man som kund stödjer välgörenhets­organisationer som till exempel Barncancerfonden, som ligger Therese varm om hjärtat.

I jobbet som brevbärare kör Therese omkring i en liten elbil. Det tycker Magdalena passar perfekt eftersom Therese har vunnit en Volvo XC40 T4 laddhybrid, värd 499 800 kronor. Vad säger man efter ett sådant vinstbesked, efter bara en månad som kund?

– Oj. Ja… det kom lite som en chock.

Therese har dessutom vunnit 4 082 kronor att göra något annat roligt för. Hur går tankarna?

– Det är lite overkligt just nu, avslutar Therese.

Guy och Marie vill resa

Sista grannen att kontakta är Guy, och Magdalena får lite hjälp av hans fru Marie med överraskningen. Guy blir därför lite förvånad när Magdalena presenterar sig och berättar varifrån hon ringer.

– Åh vad roligt!

Guy berättar att så fort pandemin tar slut, vill han ut och resa för vinstpengarna. Då är det väl bäst att ta reda på hur mycket det står på vinstchecken. Idag vinner Guy 62 906 kronor på sin lott, det var väl bra?

– Åh det var värst! Det var en rejäl sudd med pengar.

Nu visar det sig att Marie också har en lott så hon vinner lika mycket – 62 906 kronor. Och tillsammans har de vunnit 125 812 kronor.

– Yeah! Tack! jublar Marie.

– Jaaaaa! Nu jäklar ska jag kolla resekatalogen, skrattar Guy.

Stort grattis till Vedum och alla veckans vinnare!

Det känns lite overkligt just nu

Therese vann en ny Volvo XC40

Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 15 maj 2021