Årjäng jublar över Guldvinsten

När Guldvinsten tog sig till Årjäng i maj 2021 var det några riktigt lyckliga vinnare som fick vara med och dela på 2 miljoner och en Volvo laddhybrid. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken ringde några av de glada vinnarna för att berätta att de haft turen på sin sida den här veckan.

Stefan vinner på extralotter

När Kicken ringer Stefan konstaterar han att Stefan precis vunnit två extralotter. Stefan har alltså extra stor tur idag då han för tillfället har tre lotter i stället för en. Det höjer hans vinstsumma en hel del, idag har Stefan totalt vunnit 74 259 kronor.

– Wow! Häftigt!

Hur känns det nu?

– Ja, jag är lite chockad. Jag trodde inte det, skrattar Stefan.

”Nu blev jag lycklig”

Katarina berättar att hon mår bra men att hon är nervös. Då är det bäst att gå rakt på sak. Idag har Katarina vunnit 99 012 kronor på sina fyra lotter.

– Oj! Ja nu blev jag lycklig, säger Katarina leende.

Glädjetjut för bilvinnaren

Sista grannen att ringa och gratulera är Viktoria. Kicken har hört att hon håller på att ta körkort, stämmer det?

– Ja, jag ska ju ta det där körkortet någon dag, svarar Viktoria.

Viktoria är en vinnare i postnumret idag och har vunnit 4 050 kronor på sina två lotter. Det blir ju till ett par körlektioner i alla fall konstaterar både Kicken och Viktoria. Kicken konstaterar också att när hon tagit körkortet, kommer hon kunna sladda runt i Årjäng i sin nya Volvo XC40 laddhybrid, värd 499 800 kronor. För den har hon nämligen vunnit.

– Vad säger du!!! Ahahahaha! Jag har vunnit en bil, avslutar en lycklig Viktoria.

Jag har vunnit en bil!

Viktoria vann en ny Volvo XC40

Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 22 maj 2021