Segerjubel i Skellefteå

Vilken vinnarglädje det blev när Guldvinsten kom till guldstaden Skellefteå med 2 miljoner och en Volkswagen ID.4. Postkodlotteriets vinstutdelare Christian Kicken Lundqvist åkte dit och levererade guldkuvert till jublande vinnare.

Ett riktigt segervrål

Varför kallas Skellefteå för guldstaden? Roland, som är första vinnaren som Kicken överraskar förklarar att man helt enkelt bröt guld här en gång i tiden. Men idag är det Rolands tur att bryta lite guld. Kicken räcker fram ett guldkuvert och Roland drar fram en vinstcheck på hela 205 833 kronor. Det får Roland att brista ut i ett riktigt härligt segervrål. Hur känns det här då?

– JÄTTEBRA!!

Och nu kommer det kännas ännu bättre, för Roland har två lotter och får dra en vinstcheck till på samma summa. Stort grattis till drygt 411 000 kronor! Roland skrattar högt och jublar ännu en gång.

– Yeeeeehaaaaay!

Anders vinner stort

Nu är det Anders tur att få påhälsning av Kicken.

– När du dyker upp så tänker man ju att det är något stort på gång, säger Anders med ett leende.

Det är ju helt sant, dags att ta reda på vad som döljer sig i första guldkuvertet. Anders drar en vinstcheck på 205 833 kronor.

– Oj oj oj! Det var inte dåligt!

Anders har två lotter och vinner även han drygt 411 000 kronor. Vilken glädje! Kicken gratulerar och ber Anders och hans fru att följa med honom ut. För TV-inspelningens skull vill han att de ska vinka av honom när han hoppar in i bilen för att åka därifrån. Tillsammans går de ut till trottoaren där bilen väntar.

– Då ska jag åka tillbaka mot Stockholm. Men inte med den här bilen, för den har du vunnit. En Volkswagen ID.4 värd 608 799 kronor!

Anders ser inte ut att tro sina ögon.

– En bil. En elbil! Alldeles ny…..

”Oj oj oj! Det var inte dåligt!”

Anders vann 411 666 kronor och en Volkswagen ID.4.

Se när vinnarna överraskas

Guldvinsten

Varje lördag har du chans att få dela på 2 miljoner med dina grannar.

1 miljon delas i ett vinnande postnummer.

Ytterligare 1 miljon delas i den vinnande postkoden.

En bil, lottas ut till en ensam vinnare.

Se när Guldvinsten lottas ut


Publicerad: 17 sep 2022