Lindesberg vinner 2 miljoner

Guldvinsten med 2 miljoner och en Volkswagen ID.4 landade den här veckan i Lindesberg. Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris tog Raggar-Bosse till sin hjälp och åkte runt och överraskade några av de glada vinnarna med vinstcheckar och blommor.

Lena får oväntat besök

Första stoppet är hos Lena, när Daniel knackar på ser hon väldigt nöjd ut. De går ut i trädgården och Daniel räcker fram ett guldkuvert.

– Ska vi ta och se efter hur mycket du vunnit?

Lena drar en vinstcheck på 33 000 kronor, och eftersom hon har tre lotter får hon dra två till på samma summa. Lena vinner totalt 99 000 kronor.

– Tack så mycket! WOW!

”Det var inte dåligt!”

Peter är på jobbet i bilverkstaden när Daniel dyker upp. Han byter tacksamt ut verktygen han har i handen mot ett guldkuvert. Peter drar en vinstcheck på 33 000 kronor.

– Oj!

Även Peter har tre lotter och får därför dra två vinstcheckar till.

– Grattis till 99 000 kronor! säger Daniel när Peter dragit ut den sista vinstchecken.

– Ja men du, det var inte dåligt! Det tackar jag så mycket för.

De vinner tillsammans

Nu är det dags att besöka nästa Peter som även han är på jobbet på en bilverkstad. När han kliver in genom dörren och ser Daniel blir han väldigt överraskad. Vem trodde han att han skulle möta?

– Jag trodde det var en kund som krockat en bil. Sedan blev jag överrumplad när jag såg min sambo och granne stå här. Jag blev chockad, jag är lite chockad fortfarande.

Bäst att se efter hur mycket han vunnit. Daniel räcker fram ett guldkuvert och Peter drar en vinstcheck på 33 000 kronor. Kollegorna jublar och applåderar. Och det får de göra många gånger för Peter har en del lotter. När sista vinstchecken är dragen summerar Daniel vinsten till hela 231 000 kronor.

– Oj, oj, oj! Tack så jättemycket.

Nu är det dags att dela ut guldkuvert till Peters sambo Ann-Christin. De bor ju på samma adress och eftersom hon också har lotter vinner hon självklart också. Första vinstchecken visar på 33 000 kronor, och så även den andra.

– Du har vunnit 66 000 kronor, gratulerar Daniel.

– OJ! oj, oj oj…

”Jag är lite chockad fortfarande.”

Peter vann 231 000 kronor

Se när vinnarna överraskas

Guldvinsten

Varje lördag har du chans att få dela på 2 miljoner med dina grannar.

1 miljon delas i ett vinnande postnummer.

Ytterligare 1 miljon delas i den vinnande postkoden.

En bil, lottas ut till en ensam vinnare.

Se när Guldvinsten lottas ut


Publicerad: 26 nov 2022