Glada vinnare i Skara

Fredagschansen landade den här veckan i Skara där glada vinnare jublade åt vinsten på 100 000 kronor per lott. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist åkte dit och förgyllde den här speciella fredagen med spänning, blommor och guldkuvert.

En Rolls Royce till hästen

Jesper styr stegen mot första vinnarhuset där Emma och Johnny bor. Jesper vänder sig mot Emma och frågar hur det känns att vara vinnare tillsammans med några av grannarna den här veckan.

– Ja, jag är lite nervös nu, skrattar Emma.

Finns det något speciellt som Emma sparat till eller drömmer om att få göra? Emma pekar ut genom fönstret på några hästar som går och betar i hagen utanför huset.

– Den grå hästen där ute, jag har kört in honom under året och det hade ju varit fantastisk att få köpa en fyrhjulig vagn till honom.

Då är det dags att se vilken typ av vagn det blir. Jesper räcker fram ett guldkuvert och Emma drar först en vinstcheck på 100 000 kronor, och eftersom hon har två lotter får hon dra ytterligare en check på 100 000 kronor.

– Herre jösses! Det kommer bli en Rolls Royce-vagn till honom. Men gud, tack så jättemycket!

Johnny har också en lott och är naturligtvis en vinnare han också. Jesper räcker fram ett guldkuvert och Johnny drar en vinstcheck på 100 000 kronor.

– Totalt har ni vunnit 300 000 kronor!

– JAAAAAAAA!

”Herre jisses!”

Nu är det Anna som får oväntat besök. När Jesper beundrat klart de fina omgivningarna med härliga gårdar och mycket natur undrar han om Anna är redo att dra checkarna.

– Ja det är jag nog!

Jesper räcker fram första guldkuvertet och Anna drar en vinstcheck på 100 000 kronor.

– Herre jisses!

Anna har tre lotter så hon får dra två vinstcheckar till och vinner sammanlagt 300 000 kronor.

– Helt otroligt!

”Men gud! Tack så jättemycket!”

Emma vann 200 000 kronor i Fredagschansen

Se när vinnarna överraskas

Fredagschansen

Varje fredag delas Fredagschansen ut i en vinnande postkod.

Alla som har en lott och bor i den vinnande postkoden vinner 100 000 kronor per lott.

Se när Fredagschansen lottas ut


Publicerad: 16 dec 2022